reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

ja mam kojec i maly sie juz w nim bawi
mam dwa koty i tak na wszelki wypadek wole zeby maly w nim lezal niz na podlodze
chociaz koty malo sie nim interesuja i wogole z jakims respektem sie zachowuja
no ale nigdy nic nie wiadomo szczegolnie jak wychodze z pokoju

reklama
Witam!
Ja jednak szarpnę się na tą karuzelkę fishera.Jak małemu się nie spodoba to chociaż ja będę miała radochę.A niedługo Dzień dziecka!:-D.Teraz tylko nie wiem którą wybrać bo cholercia wszystkie są takie śliczne.
Dzięki Wam Wszystkim za opinie i podpowiedz.
Miłego dzionka!

netka ja mam z misiami - bardziej mi sie podoba niz akwarium. nie wiem jak u ciebie ale mi siostra go kupila z okazji narodzin dziecka i sie z nia umowilam ze jak bedzie ona miala dziecko to jej oddam bo troche sie wykosztowala :-D:-D

dzieki dziewczyny za odpowiedzi ;-):-)
wczoraj tak z dannym ogladalismy i chyba sie zdecydujemy, bo maly juz nam sie przemieszcza i nie raz zdarzylo mu sie juz stuknac w glowe o stol czy sofe i niechce czekac az stanie sie cos grozniejszego, bo mimo iz zerka sie co chwile to czlowiek i tak nie jest w stanie upilnowac takiego malca

Wisienka i Mirka wasze dzieci sie przemieszczają i same sie bawią?
No jestem w szoku.
Moj to pobawi sie w huśtawce albo w krzesełku albo w lozeczku ale tak zeby wysypac mu zabawki na podloge i zeby sam sie bawił to nie.

co myslicie o tych wozkach
Wózek Głęboko-spacerowy 3-tec Kolor Coral Blue - porównywanie cen w sklepach internetowych
9bae84e100216e8248115967

Wózek Głęboko-spacerowy 4-tec Kolor Coral Blue - porównywanie cen w sklepach internetowych
ca57396e000a65cd4811597a

women ...oj przepieszcza sie i to jak , i super jest z nim bo sie sam potrafi bawic gada przewraca zabawki w ta i spowrotem chwyta po inne itp
takze mam spokoj oczywiscie nie trwa to wiecznie ale juz bym sie bala zostawic go na podlodze bo zawsze sie moze w cos udezyc

women moj to sie strasznie przemieszcza,
poloze go na macie na plecach, nie minie minuta a ten juz ba brzuchu]
i wedruje mi pod stol czy do kominka :szok: juz chyba z 2 razy mi sie stuknal i tak wlasnie dlatego myslimy o tym kojcu, bo strach go sposcic z oczu a co dopiero wyjssc do wc czy zrobic herbate,
a wozki fajne ale gondola juz ci chyba nie potrzebna?

reklama
Women ja nie lubię 2 rączek bo ciężko jedną ręką prowadzić wózek, a czasami trzeba.
Ale zależy kto co lubi.

Co do przemieszczania, to ja pamiętam, że mój jak miał tyle co wasze szkraby to mi wpełz pod kanapę, ale się strachu najadłam, bawił się na brzuszku na macie a ja poszłam na chwilę do kuchnii po coś, wracam a Krystiana nie ma :szok:, a ten jakoś tyłem, tyłem i wczołgał się pod kanapę tylko mu czubek głowy wystawał :szok:.
Potem to go właśnie do kojca wkładałam jak wychodziłam.

Do góry