reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Wow... Boze jaki Okruszek - 700 gram:-(

Bira, czytalam,ze myslisz o chuscie... ja popatrzylam na zdjecia Tymka Jolie w chuscie i tezmi sie spodobalo... Tyle, ze nie wiem czy faktycznie w lato nie za cieplo bedzie... A mowiac szczerze, to fajnie gdyby taka chusta spisala sie na urlopie... co myslicie??

reklama
Silver Cross 3D Complete Pram System - Coast : mothercare

Ja mam ten wozek i jest na podobnej zasadzie jak toja spacerowka, Beata. Tylko ja mialam go juz od urodzenia malego, z gondolka i teraz juz dlugo jestesmy w spacerowce. Mozliwosc lezenia na plasko jest super. Dodam ze ten wozek jest bardzo maly i zgrabny.
Bardzo fajny Anitt właśnie ten mój też ma takie przystosowanie że można gondolę założyć ale u nas już się nie przyda(mam nadzieję:baffled:)

Ok dzieki:tak:moze dzisiaj dostane w koncu u siebie cos ciekawego ehhh:sorry2:

Anitt super ten wozek:tak::-)

Mysle ze przy drugim dziecku ( jak bedzie:blink:)bede wiedziala czeko szukac w wzokach i kupie tym razem moze sam gleboki osobno a potem osobno jakas spaceroke:dry:

Karina masz rację ja żałuję że tak właśnie nie zrobiłam

Ja na dzien dzisiejszy zwrocilabym szczegolna uwage na przekladana raczke. wlasciwie tego tylko mi brakuje w moim wozku

O tak tego mi brakuje ale ideału jeszcze nie zrobiono:-)

Beata, fajny wózeczek:-) My wczoraj wybraliśmy spacerówkę. Pojechaliśmy oglądać chicco a zdecydowaliśmy się na baby confort streety
Bebe Confort Streety Full + adaptory do Maxi Cosi (355724744) - Aukcje internetowe Allegro
Ma wprawdzie małe kółka, ale ja potrzebuję małego, lekkiego wózeczka miejskiego, który łatwo się składa i będę go mogła zabierać na wyjazdy i nie zawali mi połowy auta. W gorsze tereny mam moją "starą" spacerówkę. Jego dużym plusem co było dla mnie mega ważne, że ma przekładane siedzisko i Inek będzie mogła na mnie patrzeć i nie będzie (mam nadzieję) wściekać się tracąc mnie z oczu. Także za kilka dni zamówię sobie to maleństwo:-)

Mam jeszcze pytanie... Czy któraś z Was używa chusty? Mam wprawdzie nosidełko ale jest beznadziejne i zastanawiam się nad chustą. Co o niej myślicie?

Bira ten wózio też fajny już teraz tqakie nam będą potrzebne bo za rok to nie sądzę zeby dziecko chętnie jeździło wózkiem

Co do chusty mojua kuzynka ma i mówi że super ale czy już dla naszych dzieci nie za późno takie klopsy dźwigać?

Dziewczyny mam prosbe do Was dam kilka modeli wozkow ktore biore pod uwage wypowiedzcie sie na ich temat albo podajcie ktory wzielbyscie:tak:

CHICCO S3 KOLOR RACE SPACEROWKA TRZYKOLOWA HIT CEN (359761842) - Aukcje internetowe Allegro

CONECO wózek V3 SPACEROWY + GRATIS WYSYŁKA 24 H (359091135) - Aukcje internetowe Allegro

CHICCO *MULTIWAY* +Folia+Pokrowiec+ Barierka !!! (360671754) - Aukcje internetowe Allegro

Na razie te chyba ze cos znajde to wkleje i powiedzcie jaki kolor wpadl Wam w oko :tak:

więc tak ostatni też chciałam kupić ale gorzej się składał od mojego więc go wyeliminowałam, Coneco niebardzo może na przodzie te małe pojedyńcze kółka a pierwszy super tylko jest na pewno cięższy bo ma koła pompowane jak do samochodu średnio chociaż trójkołowiec to lżejszy a na spacery super

A i multiway pan w sklepie mi pokazywał ma krótsze siedzisko czego na pierwszy rzut oka nie widać po złożeniu tego na nóżki w dół

Ja tak miałam przy pierwszym dziecku, najpierw pożyczona gondola, która zresztą się nie sprawdziła a potem spacerówka, w której jeździ do dziś.
Ale przy wyborze wózka trzeba się przede wszystkim kierować własnymi potrzebami, to jak długo i gdzie dziecko będzie jeździć w wózku.
Bo jak wózek jest potrzebny na zakupy w markecie do którego podjeżdża się samochodem to bez sensu kupować drogą wielką spacerówkę.

Ja długo wożę dziecko w wózku, ale bardzo dużo 3-latków pożegnało się ze spacerówką między pierwszymi a drugimi urodzinami. Tu wszystko zależy od dziecka, wiele dzieci jak zacznie chodzić to nie chce jeździć w wózku.

Ja bardzo dużo chodzę z małym, dlatego wózek się przydaje, bo tu nie ma komunikacji miejskiej a wszędzie daleko :baffled:. Niestety boję się prowadzić samochód :-(.

ten też fajny bardzo podobny do mojego

My wczoraj kupiliśmy fotelik Coneco Zenith.

a czy któraś z Was wozi już maluszka w większym foteliku??

My jeszce nie ale za miesiąćc napewno

Dziecko w chuście można nosić do 2 roku życia ;-)

Boże jak nosić takiego 2-letniego kolosa no można ale co z krzyżem:baffled:

reklama
śliczny malec :-)

my mamy takiego bujaka tylko konika, właśnie będę go wystawiać
bo Krystian już wyrósł z niego.

ta mata mnie zachwyciła

a telefon mamy, Krystian nie wykazuje zainteresowania do dziś,
ale ciągle go nie sprzedaję bo czekam a nuż dorośnie do niego.

Do góry