reklama
karina1980
Fanka BB :)
Wiesz co Karina nie przyglądałam się specjalnie bo fotelik napewno Chicco kupie ten Key albo Zenith a na zabawki nie patrzałam.
Ok dziekimoze dzisiaj dostane w koncu u siebie cos ciekawego ehhh
Silver Cross 3D Complete Pram System - Coast : mothercare
Ja mam ten wozek i jest na podobnej zasadzie jak toja spacerowka, Beata. Tylko ja mialam go juz od urodzenia malego, z gondolka i teraz juz dlugo jestesmy w spacerowce. Mozliwosc lezenia na plasko jest super. Dodam ze ten wozek jest bardzo maly i zgrabny.
Anitt super ten wozek:-)
Mysle ze przy drugim dziecku ( jak bedzie)bede wiedziala czeko szukac w wzokach i kupie tym razem moze sam gleboki osobno a potem osobno jakas spaceroke
anineczka
królowa mrówek :P
Beata bardzo poręczny i fajny wózio
Karina powodzenia w poszukiwaniach ;-)
Karina powodzenia w poszukiwaniach ;-)
A
Anitt
Gość
Ja na dzien dzisiejszy zwrocilabym szczegolna uwage na przekladana raczke. wlasciwie tego tylko mi brakuje w moim wozku
bira
Listopadowe mamy'07
Beata, fajny wózeczek:-) My wczoraj wybraliśmy spacerówkę. Pojechaliśmy oglądać chicco a zdecydowaliśmy się na baby confort streety
Bebe Confort Streety Full + adaptory do Maxi Cosi (355724744) - Aukcje internetowe Allegro
Ma wprawdzie małe kółka, ale ja potrzebuję małego, lekkiego wózeczka miejskiego, który łatwo się składa i będę go mogła zabierać na wyjazdy i nie zawali mi połowy auta. W gorsze tereny mam moją "starą" spacerówkę. Jego dużym plusem co było dla mnie mega ważne, że ma przekładane siedzisko i Inek będzie mogła na mnie patrzeć i nie będzie (mam nadzieję) wściekać się tracąc mnie z oczu. Także za kilka dni zamówię sobie to maleństwo:-)
Mam jeszcze pytanie... Czy któraś z Was używa chusty? Mam wprawdzie nosidełko ale jest beznadziejne i zastanawiam się nad chustą. Co o niej myślicie?
Bebe Confort Streety Full + adaptory do Maxi Cosi (355724744) - Aukcje internetowe Allegro
Ma wprawdzie małe kółka, ale ja potrzebuję małego, lekkiego wózeczka miejskiego, który łatwo się składa i będę go mogła zabierać na wyjazdy i nie zawali mi połowy auta. W gorsze tereny mam moją "starą" spacerówkę. Jego dużym plusem co było dla mnie mega ważne, że ma przekładane siedzisko i Inek będzie mogła na mnie patrzeć i nie będzie (mam nadzieję) wściekać się tracąc mnie z oczu. Także za kilka dni zamówię sobie to maleństwo:-)
Mam jeszcze pytanie... Czy któraś z Was używa chusty? Mam wprawdzie nosidełko ale jest beznadziejne i zastanawiam się nad chustą. Co o niej myślicie?
karina1980
Dziewczyny mam prosbe do Was dam kilka modeli wozkow ktore biore pod uwage wypowiedzcie sie na ich temat albo podajcie ktory wzielbyscie
CHICCO S3 KOLOR RACE SPACEROWKA TRZYKOLOWA HIT CEN (359761842) - Aukcje internetowe Allegro
CONECO wózek V3 SPACEROWY + GRATIS WYSYŁKA 24 H (359091135) - Aukcje internetowe Allegro
CHICCO *MULTIWAY* +Folia+Pokrowiec+ Barierka !!! (360671754) - Aukcje internetowe Allegro
Na razie te chyba ze cos znajde to wkleje i powiedzcie jaki kolor wpadl Wam w oko
CHICCO S3 KOLOR RACE SPACEROWKA TRZYKOLOWA HIT CEN (359761842) - Aukcje internetowe Allegro
CONECO wózek V3 SPACEROWY + GRATIS WYSYŁKA 24 H (359091135) - Aukcje internetowe Allegro
CHICCO *MULTIWAY* +Folia+Pokrowiec+ Barierka !!! (360671754) - Aukcje internetowe Allegro
Na razie te chyba ze cos znajde to wkleje i powiedzcie jaki kolor wpadl Wam w oko
bira
Listopadowe mamy'07
Karina, wczoraj oglądałam te wózki na żywo i jeżeli potrzebowała bym wózka wszechstronnego wybrała bym chicco S3
karina1980
Karina, wczoraj oglądałam te wózki na żywo i jeżeli potrzebowała bym wózka wszechstronnego wybrała bym chicco S3
Dzieki Bira a powiedz ma on obszerne siedzisko????bo taki spawia wrazenie....mi w tym do szczescia brakuje tylko jednej rzeczy jeszcze obracanego siedziska lub przekladanej raczki lub opuszczanej budki do przodu jak to maja wozki Graco.
Ale chyba nie znajde takiego wozka.... wiec musze zdecydowac sie na cos z tych co pokazalam chyba ze jeszcze inny wpadnie mi w oko.
karina1980
Hmmmm albo jeszcze taki
Wózek Spacerowy ZOOPER HULA 7,7 kg 2008 +wys.0zl (359250493) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek Spacerowy ZOOPER HULA 7,7 kg 2008 +wys.0zl (359250493) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Karina, jak mialabym wybrac z tych co pokazalas to bylby to Chicco S3, fajny
ewentualnie ten ostatni
ewentualnie ten ostatni