reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
bira a Ingusia juz nie jest za duza na chuste?
przynajmniej mi sie wydaje ze jest dobra dla noworodka a nie dziecka ciekawego swiata ktore w krotce zacznie chodzic

My wczoraj kupiliśmy fotelik Coneco Zenith.

a czy któraś z Was wozi już maluszka w większym foteliku??

Tak, ja woze :) Jezdzi juz do przodu w troche wiekszym foteliku, ale on ma opcje taka, ze mozna ustawic pozycje lezaca i tak wlasnie robie :)

A tak w ogole nienawidze fotelikow i uwazam ze utrudniaja nam zycie!! :p Ale chronia zycia maluchow wiec zapinam i zapinam i zapinam... ;)

Mi by się nie chciało 2-latka nosić w chuście :laugh2::laugh2::laugh2:.

A z tych większych fotelików 9-18kg polecam Ramatti, cena nie wygórowana, a naprawdę porządny fotelik i w dodatku bardzo obszerny, w tej chwili już wszyscy co nie mieli Ramattiego musieli zmienić na następny fotelik a Ramatii ciągle wystarcza :-).

bira a Ingusia juz nie jest za duza na chuste?
przynajmniej mi sie wydaje ze jest dobra dla noworodka a nie dziecka ciekawego swiata ktore w krotce zacznie chodzic

Wisienka, też tak myślałam, ale poczytałam o tych chustach i okazało się tak jak napisała Anineczka, że można w tym nosić większe dzieci i pomyślałam, że mogło by być fajnie. Ona lubi byc noszona w nosidełku, ale ja nie lubię jej w tym nosić bo jest ciężka (8kg) a to nasze nosidełko jest na jedno ramię, poza tym jest tylko do 11 kg.

Dzieki Bira a powiedz ma on obszerne siedzisko????bo taki spawia wrazenie....mi w tym do szczescia brakuje tylko jednej rzeczy jeszcze obracanego siedziska lub przekladanej raczki lub opuszczanej budki do przodu jak to maja wozki Graco.
Ale chyba nie znajde takiego wozka.... wiec musze zdecydowac sie na cos z tych co pokazalam chyba ze jeszcze inny wpadnie mi w oko.

Karina, ten wózeczek ma fajne duże siedzisko. W ogóle to fajny wózeczek, sama chętnie bym kupiła, ale mam trójkołowca z dużymi pompowanymi kołami a teraz potrzebuję czegoś mniejszego.

Mój na bilans dwulatka miał 12kg i 94 cm, więc długi chudzielec z niego,
jemu pewnie by się ciężko było zmieścić w chuście.

Zaraz po pierwszych urodzinach byliśmy w górach i mieliśmy takie nosidełko na plecy koszmar totalny, dość szybko odechciało nam się wycieczek z nim na plecach :sorry2:.

A nosidełko takie dla maluszków to wykorzystałam 3 razy, ja jestem niziutka, a z niego od początku był bardzo wysoki gość, nosidełko mieliśmy od 3 miesiąca, a po 3 miesiącu był już tak długi, że mi jego nogi obijały się o moje kolana jak go niosłam i nie dawałam rady :sorry2:.

Ale jak ma się króciutkie i chudziutkie dzieci to można nosić, czemu nie :-).

W tej chwili Krystian ma 104cm i 14.3kg, więc nadal jest wysoki i szczupły.

Ja juz tez woze w tym foteliku 9-18... mamy chicco key 1 x-plus, polecam. Zreszta, juz sie nie rozpisuje o fotelikach:-D w swoim czasie pisalam i pisalam i szukalam, bybyl przede wszystkim bezpieczny... no i mam i juz;-):-D

reklama
Do góry