reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

wczoraj przez pół godziny bawiła się nią moja czteroletnia siostrzenica:-D:-D tak jej się podobała. taka duża baba a teraz jak przychodzi do Mateusza to mu wszystkie zabawki zabiera i się bawi

a to dobre :laugh2::laugh2::laugh2:

Ja mam pieska z wersja polska :tak:
polecam ;-)

Agu$ Mateuszek slicznie siedzi.Ja to bym nie zdazyla zlapac za aparat nawet a moj by juz lezal :laugh2::laugh2:

ja tez chce kupic tego pieska jeszcze w werski polskiej aby maly uczyl sie odrazu angielskiego i polskiego,

a propo siadania to moj maly wczoraj sam sie podnisol i usiadl :szok: co prawda nie usiadl tak ladnie, caly byl pokrzywiony ale wazne ze sam i chcialam pstryknac mu zdjecie ale nie moglam znalesc aparatu a jak juz znalazlam to upadl :-(

lilka propo zakupu zabawek to moim zdaniem warto kupowac dziecku rozne zabawki, zwlaszcza do 3 roku zycia kiedy sie najszybciej uczy i rozwija, oczywiscie mowi o zabawkach ktore cos ucza..........
no wiadomo tez ze nie mozna przesadzac, ale to nasze pierwsze dzieciatka i chcemy im dac wszystko (przynajmniej ja) ty masz juz 2 a w krotce 3 to pewnie inaczej juz na to patrzysz

a ta zabawka drewniana fajna i tak jak napisala annineczkajest wszedzie w szpitalu czy przychodni, wiec zobaczymy czy bedzie go takie cos interesowala jak bedzie starszy

reklama
a to dobre :laugh2::laugh2::laugh2:

ja tez chce kupic tego pieska jeszcze w werski polskiej aby maly uczyl sie odrazu angielskiego i polskiego,

a propo siadania to moj maly wczoraj sam sie podnisol i usiadl :szok: co prawda nie usiadl tak ladnie, caly byl pokrzywiony ale wazne ze sam i chcialam pstryknac mu zdjecie ale nie moglam znalesc aparatu a jak juz znalazlam to upadl :-(

lilka propo zakupu zabawek to moim zdaniem warto kupowac dziecku rozne zabawki, zwlaszcza do 3 roku zycia kiedy sie najszybciej uczy i rozwija, oczywiscie mowi o zabawkach ktore cos ucza..........
no wiadomo tez ze nie mozna przesadzac, ale to nasze pierwsze dzieciatka i chcemy im dac wszystko (przynajmniej ja) ty masz juz 2 a w krotce 3 to pewnie inaczej juz na to patrzysz

a ta zabawka drewniana fajna i tak jak napisala annineczkajest wszedzie w szpitalu czy przychodni, wiec zobaczymy czy bedzie go takie cos interesowala jak bedzie starszy

Zgadzam się z tym co napisałaś na temat zabawek dla naszych maluszków :tak:, pewnie dla tego że Kacperek to mój największy skarb (no i pierwsze dziecko ;-)).

Ale i tak zawsze 100 razy przemyślę swój zakup zanim coś wybiorę przykładem jest np krzesełko którego jeszcze nie zamówiłam a czytam oglądam krzesełka chyba już hmmm nawet nie pamiętam od kiedy:sorry2:. Ale już raczej na 100%:baffled: będzie to Chicco Poly czekam teraz tylko bo może będzie w promocji niedługo za 375 zł (jakiś czas temu był za tyle ale wtedy jeszcze nie zamówiłam i teraz żałuje). Jak po weekendzie cena sie nie zmieni to trudno będzie za 399 zł .

A zapomniałam napisać, że kilka dni temu (pierwszy raz w życiu) wygrałam aukcje na allegro hahaha. Ale to było ekscytujące normalnie adrenalina mi podskoczyła bo walczyłam normalnie do ostatniej sekundy. W ostatnim momencie przebiłam cenę, myślałam że nie zdążę ale udało się. No tak ale co wygrałam ... juz pokazuje (jeszcze czekam na przesyłkę) BEREK! Centrum Rozwoju Dziecka - Zabawki interaktywne

Tylko że ja wygrałam to za 33 zł :tak::tak:. Mam słabość do tej firmy , od kiedy Kacperek ma ich Liczynoge. Zabawki są super wykonane i dźwięki jakie wydaja (przynajmniej w tej liczynodze) są naturalne tzn nie jakieś dziwne piszczące i głośne tylko delikatne i naprawdę przyjemne sama lubię słuchać muzyczki z liczynogi. Mam nadzieję, że na aukcji na której wygrałam Bębenek będzie sprawny :baffled:. A czemu wybrałam Bębenek bo jak np siedzę z Kacprem przy stole (on u mnie na kolanach) to od razu zaczyna stukać rękoma w blat stołu jak na perkusji, jak podłożyłam mu miseczkę to tez stuk puk, więc sobie pomyślałam, że takie coś to może być fajna sprawa, a tez przyda się jak będzie starszym maluchem .

Ups rozpisałam się :dry::dry:

pusia gratuluje wygranej akucji !!! a bebenek fajny.
Widze ze tak samo jak ja dokladnie przemyslasz zakup itd, ja codziennie przegladam strony z zabawkami i jakos nie moge sie zdecydowac czy kupowac czy nie........tez czekam na pormocje :laugh2::laugh2:
ale wczoraj mnie moj tak wkurzyl ze chyba dzisiaj cos zamowie dla Davidka, oczywisicie uzyje karty platniczej tatusia ;-) :laugh2: :-p trzeba sobie humorek poprawic

pusia gratuluje wygranej akucji !!! a bebenek fajny.
Widze ze tak samo jak ja dokladnie przemyslasz zakup itd, ja codziennie przegladam strony z zabawkami i jakos nie moge sie zdecydowac czy kupowac czy nie........tez czekam na pormocje :laugh2::laugh2:
ale wczoraj mnie moj tak wkurzyl ze chyba dzisiaj cos zamowie dla Davidka, oczywisicie uzyje karty platniczej tatusia ;-) :laugh2: :-p trzeba sobie humorek poprawic

ja nawet nie wiem ile to na złotówki jest (koszt tego zegarka) ale może lepiej nie wiedzieć hihi. NO to przynajmniej Davidek skorzysta na tym zegarku hihi :-D:-D

A ja się dziś wkurzyłam. Wszystkie te zabawki, które zamówiłam znalazłam w Zduńskiej w sklepie sporo taniej niż na allegro. Nie dość, że miała bym je taniej, to jeszcze bez kosztów przesyłki i od ręki. Jedyne co pocieszające, to to, ze są naprawdę fajne

A ja się dziś wkurzyłam. Wszystkie te zabawki, które zamówiłam znalazłam w Zduńskiej w sklepie sporo taniej niż na allegro. Nie dość, że miała bym je taniej, to jeszcze bez kosztów przesyłki i od ręki. Jedyne co pocieszające, to to, ze są naprawdę fajne

Bira no niestety tak nieraz jest ale wazne ze fajne sa:tak:

ups... to dziwne.. u nas ceny sa srednio o 50% wyzsze niz na allegro...

u mnie to szkoda gadać z cenami zabawek w sklepach, np.ta duża żyrafa sklep=210,- allegro 125,-(z przesyłką)
siostra kupowała nianię elektroniczną fisher price sklep 225,- allegro 95,- (z przesyłką)
także u mnie tych zabawek nie opłaca się kupować :no:

Na tym wątku to tak nie specjalnie się udzielam bo ja już wuleczona jestem z zabawek tylko minimum bo ostatnio 5 worków 120 litrowych wywaliłam:crazy:Szkoda kasy ale każdy robi jak uważa.Ja jak już to kupuję zabawki edukacyjne 1 lub 2 bo im więcej tym dziecko jest bardziej znudzone i nie wie czym ma się bawić no i druga strona medalu to taka że niestety my w ten sposób nieswiadomie rozpieszczamy pociechy a potem takcy mali egoisci rosną wiem coś o tym bo nie byłam konsekwentna za pierwszym razem:tak:No to tyle nie zbesztajcie mnie:-D

reklama
Na tym wątku to tak nie specjalnie się udzielam bo ja już wuleczona jestem z zabawek tylko minimum bo ostatnio 5 worków 120 litrowych wywaliłam:crazy:Szkoda kasy ale każdy robi jak uważa.Ja jak już to kupuję zabawki edukacyjne 1 lub 2 bo im więcej tym dziecko jest bardziej znudzone i nie wie czym ma się bawić no i druga strona medalu to taka że niestety my w ten sposób nieswiadomie rozpieszczamy pociechy a potem takcy mali egoisci rosną wiem coś o tym bo nie byłam konsekwentna za pierwszym razem:tak:No to tyle nie zbesztajcie mnie:-D

Nie no to trochę sporo miałaś tych zabawek ::szok: ja to bym nawet jednego wora nie uzbierała :tak:. A co do egoistów to równie dobrze małym egoistą może być dziecko z jedna zabawką jaki z 10 :tak: zależy od podejścia rodziców takie moje skromne zdanko :-):sorry2:.

A tak w ogóle to czekam na przesyłkę od pani u której zamówiłam te wszystkie smoczki butelki firmy TT
i na przesyłkę tego bębenka który wylicytowałam. Szkoda że w weekend poczta nie działa hihi

Do góry