wisienkaa1
Listopadowa mama '07
wczoraj przez pół godziny bawiła się nią moja czteroletnia siostrzenica tak jej się podobała. taka duża baba a teraz jak przychodzi do Mateusza to mu wszystkie zabawki zabiera i się bawi
a to dobre
Ja mam pieska z wersja polska
polecam ;-)
Agu$ Mateuszek slicznie siedzi.Ja to bym nie zdazyla zlapac za aparat nawet a moj by juz lezal
ja tez chce kupic tego pieska jeszcze w werski polskiej aby maly uczyl sie odrazu angielskiego i polskiego,
a propo siadania to moj maly wczoraj sam sie podnisol i usiadl co prawda nie usiadl tak ladnie, caly byl pokrzywiony ale wazne ze sam i chcialam pstryknac mu zdjecie ale nie moglam znalesc aparatu a jak juz znalazlam to upadl :-(
lilka propo zakupu zabawek to moim zdaniem warto kupowac dziecku rozne zabawki, zwlaszcza do 3 roku zycia kiedy sie najszybciej uczy i rozwija, oczywiscie mowi o zabawkach ktore cos ucza..........
no wiadomo tez ze nie mozna przesadzac, ale to nasze pierwsze dzieciatka i chcemy im dac wszystko (przynajmniej ja) ty masz juz 2 a w krotce 3 to pewnie inaczej juz na to patrzysz
a ta zabawka drewniana fajna i tak jak napisala annineczkajest wszedzie w szpitalu czy przychodni, wiec zobaczymy czy bedzie go takie cos interesowala jak bedzie starszy