reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

a ja szukam krzeselka do jedzenia widzialam ten z fisher price no i jest niezly ale znalazlam cos tanszego-co myslicie o takim, ktory potem mozna zamienic na maly stolik i krzeselko??

Buy Winnie the Pooh 3 in 1 Highchair. at Argos.co.uk - Your Online Shop for Highchairs.

albo cos takiego

Buy Beanstalk Baby Highchair. at Argos.co.uk - Your Online Shop for Highchairs.

w sumie to na co patrzec przy wyborze krzeselka??

Asix ja miałam to pierwsze krzesełko bardzo nieporęczne drewniane niby obicie ceratkowe nigdy ze stoliczka nie korzystałam poszedł na spalenie w kominku dla mnie to był niewypał ale fakt 5 lat temu za dużego wyboru nie było a jak były to mega drogie

reklama
Aga widze ze też masz hopla na pkt zabawek tak jak ja hehe,wszystko w moim guście bardzo mi sie podoba.
Bira daj znac jak tez slimak bo widze ze jest po polsku wiec odrazu wpadł mi w oko.

Ja wszystkim polecam te klocki o ktorych pisała niesamowicie cwiczą zmysł dotyku u dziecka gdyz maja różne rozniste wykończenia (materialowe,wstążkowe,gumowe,włochate itd)-polecam

agu$ pieknego masz synka!:tak:slicznie juz siedzi, brawo:-)
z tym siedzeniem to on tak tylko chwilę, bo szybko traci równowagę ale próbuje i bardzo mu się to siedzenie podoba. dziękujemy za komplementy

anulka puzzle są super mamy je już jakiś czas bo jak się z małym gimnastykowaliśmy to na tych puzzlach najwygodniej, a teraz służą jako plac zabaw:tak:

bira żyrafa fajna, ale jak na razie to tylko klocki cieszą się zainteresowaniem no i trochę ta melodyjka cicho gra
ślimak super!!!:tak:

women ja to bym mogła co dzień coś nowego kupować. już się czaję na szczeniaczka-uczniaczka i garnuszek na klocuszek. moja siostra tylko na mnie wyzywa, że nie mam tyle kupować bo jak będzie okazja (pól roczku, dzień dziecka) to ona nie będzie wiedziała co kupić bo Mati będzie już wszystko miał:-D.

agu$ ja mam szczeniaczka uczniaczka :tak: :-)
bardzooooooooooo polecam (tyle ze mam w wersji ang.)
maly go uwielbia, jak tyko mu puszcze piosenki to zaraz sie uspokaja, a jak spiewam razem z pieskiem to cieszy sie jak nie wiem co :laugh2::laugh2:

ja tez sie czaje na ten garnuszek, i zyrafe ale to jeszcze czas, przynajmniej dla zyrafy.

lilka ........zgadzam sie 100% odnosnie krzeselka
ja dostalam od znajomych za darmo ... drewniane, takie co rosnie z dzieckiem pozniej jest normalne krzeselko tzn takie barowe
nie ma tacy ani stolika ale nie widze z tym problemu bedzie poprostu siedzial przy stole

reklama
agu$ ja mam szczeniaczka uczniaczka :tak: :-)
bardzooooooooooo polecam (tyle ze mam w wersji ang.)
maly go uwielbia, jak tyko mu puszcze piosenki to zaraz sie uspokaja, a jak spiewam razem z pieskiem to cieszy sie jak nie wiem co :laugh2::laugh2:

ja tez sie czaje na ten garnuszek, i zyrafe ale to jeszcze czas, przynajmniej dla zyrafy.

dzięki, więc trzeba będzie zamówić
żyrafa rzeczywiście fajna ale na razie tylko do patrzenia. ona jest niby od 9 miesięcy ale to wszystko zależy kiedy dziecko będzie samo stabilnie siedziało, bo wtedy dopiero może zaczać sie nią bawić
wczoraj przez pół godziny bawiła się nią moja czteroletnia siostrzenica:-D:-D tak jej się podobała. taka duża baba a teraz jak przychodzi do Mateusza to mu wszystkie zabawki zabiera i się bawi

Do góry