reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

lilka ........zgadzam sie 100% odnosnie krzeselka
ja dostalam od znajomych za darmo ... drewniane, takie co rosnie z dzieckiem pozniej jest normalne krzeselko tzn takie barowe
nie ma tacy ani stolika ale nie widze z tym problemu bedzie poprostu siedzial przy stole

te drewniane krzesełka też są oki (dostaliśmy takie używane od znajomej i schowaliśmy na razie do piwnicy) jest minus że ma zupełnie proste oparcie no i maluszka 5-6 miesięcznego się tam nie posadzi.
no ale na później myślę że ok, bo można w krzesełko i stoliczek przekształcić dla większego szkraba

reklama
garnuszek na klocuszek kupilismy Milence jak miala 8 miesiecy i bawi sie nim po dzis dzien :-):tak: wiec zakup super

ale ogolnie to wariujecie z zakupami
z doswiadczenia radze nie szastac kasa,nie kupowac multum zabawek,ale przemyslanie wybierac zabawki by nie bylo ich za duzo,bo im dziecko ma wiecej zabawek tym naprawde nie potrafi sie jakos na nich skupic...

Mirka ostatnio w Brio spedzilismy troche czasu i powiem ci ze znalazlismy dzial z drewnianymi zabawkami :-):tak:
i napewno w odpowiednim czasie kupimy Hani takie cos (nawet Milenka nie mogla od tego odejsc )
IKEA -KOLEJKA MULA- ZABAWKA EDUKACYJNA -NAJTANIEJ! (347568525) - Aukcje internetowe Allegro

garnuszek na klocuszek kupilismy Milence jak miala 8 miesiecy i bawi sie nim po dzis dzien :-):tak: wiec zakup super

z doswiadczenia radze nie szastac kasa,nie kupowac multum zabawek,ale przemyslanie wybierac zabawki by nie bylo ich za duzo,bo im dziecko ma wiecej zabawek tym naprawde nie potrafi sie jakos na nich skupic...

Mirka ostatnio w Brio spedzilismy troche czasu i powiem ci ze znalazlismy dzial z drewnianymi zabawkami :-):tak:
i napewno w odpowiednim czasie kupimy Hani takie cos (nawet Milenka nie mogla od tego odejsc )
IKEA -KOLEJKA MULA- ZABAWKA EDUKACYJNA -NAJTANIEJ! (347568525) - Aukcje internetowe Allegro
tez to juz widzialam ... ale niestety musimy jeszcze poczekac ;(

Ja to kupiłam swojemu chrześniakowi . Fajna zabawka ale tez nie każdemu maluchowi będzie pasowała. Chyba za nim będę kupować Kacperkowi (wiadomo jeszcze nie :tak:) to pożyczę od siostry i sprawdzę zainteresowanie Kacperka, bo to specyficzny rodzaj zabaweczki .

Pusia chodzi ci o ten garnuszek na klocuszek??
Milena dostala jak miala 8 miesiecy i nie rozumiala przez dluzszy czas,tzn.nie umiala wkladac tych klockow w odpowiednie miejsca (kazdy klocek ma inny ksztalt,i dla kazdego klocka jest po jednym wejsciu,potem jak dobrze dziecko wlozy klocek to jest tam mowienie co to jest i muzyczka)

takze zanim zakumala o co chodzi to troche mineło :-) ale dusila na nosek,on sie czerwienil i mowil, takze jej sie podobalo

do dzis starsze kolezanki jak do niej przychodza to sie bawią tym garnuszkiem :-)

Pusia chodzi ci o ten garnuszek na klocuszek??
Milena dostala jak miala 8 miesiecy i nie rozumiala przez dluzszy czas,tzn.nie umiala wkladac tych klockow w odpowiednie miejsca (kazdy klocek ma inny ksztalt,i dla kazdego klocka jest po jednym wejsciu,potem jak dobrze dziecko wlozy klocek to jest tam mowienie co to jest i muzyczka)

takze zanim zakumala o co chodzi to troche mineło :-) ale dusila na nosek,on sie czerwienil i mowil, takze jej sie podobalo

do dzis starsze kolezanki jak do niej przychodza to sie bawią tym garnuszkiem :-)

hihi chodziło mi o tą drewnianą zabawkę :tak::tak: (źle sie wyraziłam;-)) a co do garnuszka to chrześniak tez ma i super sprawa bawi sie do teraz a ma 2,5 lat.

reklama
Do góry