bira
Listopadowe mamy'07
u mnie to szkoda gadać z cenami zabawek w sklepach, np.ta duża żyrafa sklep=210,- allegro 125,-(z przesyłką)
siostra kupowała nianię elektroniczną fisher price sklep 225,- allegro 95,- (z przesyłką)
także u mnie tych zabawek nie opłaca się kupować
U nas głupi ślimak kosztuje 55 zł a na allegro płaciłam 59. Ta duża żyrafa 110. Niby niewiele, ale do tego dochodzą koszty wysyłki no i czekanie, a tak miała bym od ręki. Wcześniej kupiłam u nas podgrzewacz za 80 z na allegro był za 125. Tak więc ceny niższe a w najgorszym wypadku takie same. Chyba będę częściej tam wpadać.
Na tym wątku to tak nie specjalnie się udzielam bo ja już wuleczona jestem z zabawek tylko minimum bo ostatnio 5 worków 120 litrowych wywaliłamSzkoda kasy ale każdy robi jak uważa.Ja jak już to kupuję zabawki edukacyjne 1 lub 2 bo im więcej tym dziecko jest bardziej znudzone i nie wie czym ma się bawić no i druga strona medalu to taka że niestety my w ten sposób nieswiadomie rozpieszczamy pociechy a potem takcy mali egoisci rosną wiem coś o tym bo nie byłam konsekwentna za pierwszym razemNo to tyle nie zbesztajcie mnie
U mnie na szczęście tyle miejsca się nie znajdzie, zeby tyle zabawek upchnąć;-);-)