reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

u mnie to szkoda gadać z cenami zabawek w sklepach, np.ta duża żyrafa sklep=210,- allegro 125,-(z przesyłką)
siostra kupowała nianię elektroniczną fisher price sklep 225,- allegro 95,- (z przesyłką)
także u mnie tych zabawek nie opłaca się kupować :no:

U nas głupi ślimak kosztuje 55 zł a na allegro płaciłam 59. Ta duża żyrafa 110. Niby niewiele, ale do tego dochodzą koszty wysyłki no i czekanie, a tak miała bym od ręki. Wcześniej kupiłam u nas podgrzewacz za 80 z na allegro był za 125. Tak więc ceny niższe a w najgorszym wypadku takie same. Chyba będę częściej tam wpadać.

Na tym wątku to tak nie specjalnie się udzielam bo ja już wuleczona jestem z zabawek tylko minimum bo ostatnio 5 worków 120 litrowych wywaliłam:crazy:Szkoda kasy ale każdy robi jak uważa.Ja jak już to kupuję zabawki edukacyjne 1 lub 2 bo im więcej tym dziecko jest bardziej znudzone i nie wie czym ma się bawić no i druga strona medalu to taka że niestety my w ten sposób nieswiadomie rozpieszczamy pociechy a potem takcy mali egoisci rosną wiem coś o tym bo nie byłam konsekwentna za pierwszym razem:tak:No to tyle nie zbesztajcie mnie:-D

U mnie na szczęście tyle miejsca się nie znajdzie, zeby tyle zabawek upchnąć;-);-)

reklama
Widziałam wczoraj na żywo dziecko w spacerówce Coneco koloru pomarańczowego już nie wiem podobała mi się na rysunku ale tak to nie zabardzo

Moja siora teraz kupuje coneco v3 i powiem ze jest super ten wozek na prawde a jestem cholernie wybredna jesli chodzi o wozki.
Tyle ze dosc drogi bo spacerowka w granicach 800zl
a ja kupuję jednka qunny buz
musze najpierw sprzedac swoj
bo nosze sie z zamierem kupna samochodu wiec nie bede miala problemu z wozkiem ani z fotelikiem kupie stacjonarny juz od 9-18 i chyba tez maxi cossi

zamowilam dzisiaj synkowi telefon
Super telefon FISHER PRICE - mówi po angielsku! (348186574) - Aukcje internetowe Allegro
mam nadzieje ze mu przypadnie do gustu :tak: :-)
super ten telefon szkoda ze po angielsku

co do cen to u mnie jest masakra i ja mam taniej na allegro
a ja wczoraj w rosmanie kupilam kolejną zabawke na wzor FP naprawde super takiego raka chodzącego z grzechotkami lustrekami itd super zabawka za 19.90

z zabawkami w Wolsztynie to masakra
tak drogo,wiec u nam oplacalo sie kupowac na Allegro
Bira super ze masz sklep ze kupisz taniej! to fenomen!! :szok::-)

Women na Buzza sie zdecydowalas?
jakos z Quinny ten wozek najbardziej mi sie nie widzi,te kolka malutkie z przodu i ponoc siedzisko jest bardzo plytkie....nie wiem nie mialam,ale takie recenzje czytalam :sorry2:

dziewczyny ja matka doswiadczona a mam problem :-D:szok:
dawno nic nie kupilismy Hani,ma w sumie same grzechotki,gryzaczki,jakas tam zawieszke,owieczke w lozeczku te co bije jak serce mamy....no i chcialabym malej cos kupic i tyyyle tego ze nie mam weny co :rofl2:

podpowiedzcie co wy kupilyscie czym wasze maluchy sie bawia?
mysle o zyrafie,ale w sumie Hania jeszcze nei siedzi nawet....eech no nie wiem

Karina co dostaliscie za zabawki na chrzciny???

z zabawkami w Wolsztynie to masakra
tak drogo,wiec u nam oplacalo sie kupowac na Allegro
Bira super ze masz sklep ze kupisz taniej! to fenomen!! :szok::-)

Women na Buzza sie zdecydowalas?
jakos z Quinny ten wozek najbardziej mi sie nie widzi,te kolka malutkie z przodu i ponoc siedzisko jest bardzo plytkie....nie wiem nie mialam,ale takie recenzje czytalam :sorry2:

Zle zacytowalam troche ale tutaj juz odpowiem:-Dchyba piwko dziala bo jedno kupilysmy sobie z tesciowa heheheh:-D

Napisze co maly dostal ogolnie na chrzciny

rowerek-jezdzik
mata ktora widzialyscie
ogrodek muzyczny tez pokazywalam
krzeselko do karmienia
taki duuuuuzy samochod tez moze byc jako jedzik ale nie taki typowy
kilka zestawow ubranek- sliczne
kostke interaktywna ale to troche na pozniej bo na razie jest za maly
zloty lancuszek z krzyzykiem

no to chyba na tyle:tak:

Moja siora teraz kupuje coneco v3 i powiem ze jest super ten wozek na prawde a jestem cholernie wybredna jesli chodzi o wozki.
Tyle ze dosc drogi bo spacerowka w granicach 800zl
a ja kupuję jednka qunny buz
musze najpierw sprzedac swoj
bo nosze sie z zamierem kupna samochodu wiec nie bede miala problemu z wozkiem ani z fotelikiem kupie stacjonarny juz od 9-18 i chyba tez maxi cossi

super ten telefon szkoda ze po angielsku

co do cen to u mnie jest masakra i ja mam taniej na allegro
a ja wczoraj w rosmanie kupilam kolejną zabawke na wzor FP naprawde super takiego raka chodzącego z grzechotkami lustrekami itd super zabawka za 19.90

Women mi sie tez podoba Coneco v3 tyle ze nie widzialam ja na zywo i nie wiem czy siedzisko jest przestronne itd....a co do Quinny to ja nie moge sie przekonac jakis czas temu kolezanka chciala sprzedac taka praktycznie nowke ale mi nie odpowiadala:no:

no wlasnie Wisienka,ja tez Hanie klade na mate,rozrzucam zabawki i ona sie tam bawi ale krotko...chyba juz ja to znudzilo :sorry2:
dlatego zastanawiam sie co by jej tu kupic..
:nerd:

Women, a jakiego buzza? Tego nowego - tzw. "foremke" czy tego starszego (przestronniejszego)?
Ja chcialam zawsze quinnego... tego nowego najbardziej, ale wlasnie wszyscy wybijali mi z glowy - ewentualnie ten starszy model, bo ponoc wygodniejszy... no i widzialam gdzies filmik jak siedzi dziecko w tym buzie - nowym, to fakt porazka... no i poki co nie kupilam... smigamy naszym Hauckiem... i coraz bardziej mi pasuje... no i nie wiem...
V3 ogladalam, jak bylam w ciazy, ale gondolka nie pasowala mi na zime - nie miala zadnych oslonek itp... no i mezusiowi nie podobaly sie te 2 kolka z przodu - malutkie... ale nie wiem jak jest w eksploatacji.

reklama
Do góry