Beata34
Fanka BB :)
Karina to mój Chicco Pick up bardzo podobny do Graco i ma mega duży kosz na zakupy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karina to mój Chicco Pick up bardzo podobny do Graco i ma mega duży kosz na zakupy
Jagoda witaj kochana,gdzie Cie przywiało hehe miło Cie tu widzieć
Co do klocków i zabawek drewnianych to ja jednak wolne te plastikowe po prostu bardzo mi sie podobaja,wydaje sie bardzo uczące i rozwijające.
Jak byłam mała marzyłam o takich zabawkach....Muszę was odwiedzić na odpowiednim wątku Jagódko.
Karina ja tylko napisze ze Graco slyna z tego ze trzeszcza
czytalam kiedys opinie na innym forum i kazda mama posiadajaca Graco narzejkala na to ze wozek spoko fajny ale trzeszczy
ponoc to wina tego ze on ma duzo plastikowych czesci
Graco osobiscie nie mialam,pisze co czytalam
acha moja kolezanka co ma trojke dzieci przerobila w sumie 11 wozkow i Graco zdecydowanie odradza
Dzieki Lilka za informacje na pewno wezme to pod uwage
Dziękuje Aniu ;-)No i juz sama nie wiem...
Anineczko, super prentuje sie wozeczek
no i wlasnie jest lekki i wygodny... moze powinnam kupic cos takiego... mam JEEPA na wieksze wypady, na zime (wygodny, duzy...) a teraz kupic taka mala spacerowke - na zakupy do marketu, na moze jakis urlop i tak by byla w aucie... ojoj... sama juz nie wiem