reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
Karina
Kupiłam Esprio Magic 4 Baby Dreams.

No właśnie zależy co chcesz.Bo jak widać spacerówka się rózni od spacerówki.
Są te lekki i podręczne i te stabilne,cięższe i większe.
Ja wybrałam tą leciutką tylko i wyłącznie ,że tak powiem na wakacje,szybki wypad do sklepu lub na szybkie przemieszczenie się.
I nie drogi,bo mąz by mnie wydzidziczył za kolejny wydatek na wózek :sorry2:
Mam też Urbana Detour ( niewiem czy jest dostępny w Polsce) podobny do Aniulki Hauck-a.
O taki mam:
41Cb75yWHwL._SX315_SY375_.jpg

A to my na dzisiejszym wypadzie do sklepu;

Tylko nie patrzcie na mój odsłonięty brzuchol :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Karina
Kupiłam Esprio Magic 4 Baby Dreams.

No właśnie zależy co chcesz.Bo jak widać spacerówka się rózni od spacerówki.
Są te lekki i podręczne i te stabilne,cięższe i większe.
Ja wybrałam tą leciutką tylko i wyłącznie ,że tak powiem na wakacje,szybki wypad do sklepu lub na szybkie przemieszczenie się.
I nie drogi,bo mąz by mnie wydzidziczył za kolejny wydatek na wózek :sorry2:
Mam też Urbana Detour ( niewiem czy jest dostępny w Polsce) podobny do Aniulki Hauck-a.
O taki mam:
41Cb75yWHwL._SX315_SY375_.jpg

A to my na dzisiejszym wypadzie do sklepu;

Tylko nie patrzcie na mój odsłonięty brzuchol :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Fajny wozeczek widac ze lekki jest raczej i zwrotny:-)a brzucholek dobrze wyglada:tak:
No wlasnie ja raczej obstaje za takim stabilnym wozkiem bo patrze pozniej w okresie zimowym zeby dobrze sie nim jezdzilo dla mnie i wygodnie bylo dla malego.

Fajny wozeczek widac ze lekki jest raczej i zwrotny:-)a brzucholek dobrze wyglada:tak:
No wlasnie ja raczej obstaje za takim stabilnym wozkiem bo patrze pozniej w okresie zimowym zeby dobrze sie nim jezdzilo dla mnie i wygodnie bylo dla malego.
No właśnie Karina.
Ten mój chyba nie nadaje się na zimy,zwłaszcza bardzo mroźne ;-)
U nas na szczęście nie ma zim,a w razie czego mam tego Urbana który ma śpiworek ( ten nie ma, jest tylko taki jakiś pokrowiec-przykrycie na nóżki).

No dziewczynki chwalcie się zabawkami :tak:
Wisienko jak tam bouncer? Kiedy masz zamiar go użyć?

Matt nawet całkiem całkiem radzi sobie z ta huśtwaką. :tak:
Wsadziłam go wczoraj na 5 minut.:sorry2:
Antek dzielny bracholek huśtał Matta

No i juz sama nie wiem...
Anineczko, super prentuje sie wozeczek:tak::tak:

no i wlasnie jest lekki i wygodny... moze powinnam kupic cos takiego... mam JEEPA na wieksze wypady, na zime (wygodny, duzy...) a teraz kupic taka mala spacerowke - na zakupy do marketu, na moze jakis urlop i tak by byla w aucie... ojoj... sama juz nie wiem:-p:-p

anineczka no wlasnie wczoraj juz tatus dal malemu aby sobie poskakal, ale ja nie widzialam bo bylam na aquaaerobiku, ale podobno juz jest oki, maly sam skalam i cieszyl sie jak nie wiem.
Podobno zrobil fotki to zaraz sciagne i wkleje.
Pochwale sie odrazu wozkiem, bo Karina chciala zobaczyc, dzis troche napstrykalam ;-)

skacze sobie

na spacerku przed domkiem

a teraz wozek....

jako spacerowka

podnozek moge regulowac i ta biala rame bardziej wysunac i wstawic taki specjalny maly stolik

jako gondola

zmiana kierunku jazdy

tak wyglada zlozony

a tu mam dodatki..
parasol i torba na pieluchy

nie wiem czy na zdjeciu widac ale sa tego samego koloru, mam jescze fotelik samochodowy, ktory moge zamontowac, ale to juz kiedys pokazywalam...

reklama
Do góry