reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Pusia, sliczne krzeselko:tak::tak:

ja tez juz tak jak kilka mam juz zamowilam FP Rainforest - tyle, ze to w wersji amerykanskiej, wyszlo 10 kwietnia... max idzie 6 tygodni... a srednio 3 tygodnie... juz sie doczekac nie moge...:tak::tak:

Wisienka, tez wydaje mi sie, ze wszystko zalezy od malucha, jak mu sie spodoba to moze i do tych 3 latek, a jak nie to moze i karmienie isc ciezko:-p:-p

reklama
Dziewczyny wkleje wozeczki czy ktoras z Was ma taki????czy cos slyszalyscie o nich????co sadzicie???
Dwa pierwsze sa firmy Chicco

a to drugi rodzaj wozka firmy Chicco

a ten jest firmy Coneco gdziemozna zmieniac siedzisko przodem i tylem do kierunku jazdy

anulka co do wózka S4 to szczerze polecam bo mam go od początku, tzn. kupiliśmy 3w1 a od ok. miesiąca używam go jako spacerówki no i ja nie widzę minusów. jeżeli chcesz wiedzieć coś więcej to pytaj
co do Buzza , to znajoma miała i bardzo szybko (mały miał ok. 9 m-cy) wymieniła na inny bo mu było ciasno
a przy okazji to również jestem mamą listopadową i od jakiegoś czasu Was podczytuję
POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY LISTOPADOWYCH MALUSZKÓW:-)

anulka co do wózka S4 to szczerze polecam bo mam go od początku, tzn. kupiliśmy 3w1 a od ok. miesiąca używam go jako spacerówki no i ja nie widzę minusów. jeżeli chcesz wiedzieć coś więcej to pytaj
co do Buzza , to znajoma miała i bardzo szybko (mały miał ok. 9 m-cy) wymieniła na inny bo mu było ciasno
a przy okazji to również jestem mamą listopadową i od jakiegoś czasu Was podczytuję
POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY LISTOPADOWYCH MALUSZKÓW:-)

Agus, dzieki za odpowiedź:tak::tak: w takim razie BUZZ odpada... (hmmm, a masz na mysli tego nowszego - tzw. foremke, bo zamiescilam 2 linki)
A S4, tak sobie przypominam, ze kiedys widzilam w markecie dziewczyne z tym wozkiem - strasznie mi sie wozek spodobal, ale nie wiedzilam jaki to - widzilam tylko S4... a nie znalam sie co to za producent:laugh2: ...wtedy jeszcze bylam w ciazy:tak::tak:

No i mnie poki co interesuje wylacznie fajna spacerowka:-) Mielismy 3w1, ale juz sprzedalismy - jutro wysylam, ale tam spacerowa mi nie pasila. Mam jeszcze nowa spacerowke HAUCK JEEP, ale nie wiem... Moze ja tez opchne, a kupie S4...

Napisz jak mozesz cos o pozycji lezacej - moze byc zupelnie na plasko? Czytalam, ze w zestawie jest pompka, budka, oslona na nozki i folia p/deszczowa, no i kosz na zakupy - tak?

No i zapraszam na watek glowny -
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...stopad-2007-a-8693/index1677.html#post2251329

Anulka ten S4 super. Jeżeli miała bym wybierać, kupiła bym ten. Buzza chwaliła Sugar, jej Ignacy w nim jeździł.

Karina, mnie przerażają takie małe plastikowe koła, dlatego chicco jak dla mnie odpada. Ale każdy czegoś innego od wózka oczekuje:-)

Anulka ten S4 super. Jeżeli miała bym wybierać, kupiła bym ten. Buzza chwaliła Sugar, jej Ignacy w nim jeździł.

Karina, mnie przerażają takie małe plastikowe koła, dlatego chicco jak dla mnie odpada. Ale każdy czegoś innego od wózka oczekuje:-)

Bira kolka te w sumienie sa malew porownaniu do innch wozkow ale masz racje chyba sa plastikowe a to juz odpada bo ja takich nie chce ale V3 ma pompowane i piankowe kola.....:tak:

reklama
Agus, dzieki za odpowiedź:tak::tak: w takim razie BUZZ odpada... (hmmm, a masz na mysli tego nowszego - tzw. foremke, bo zamiescilam 2 linki)
A S4, tak sobie przypominam, ze kiedys widzilam w markecie dziewczyne z tym wozkiem - strasznie mi sie wozek spodobal, ale nie wiedzilam jaki to - widzilam tylko S4... a nie znalam sie co to za producent:laugh2: ...wtedy jeszcze bylam w ciazy:tak::tak:

No i mnie poki co interesuje wylacznie fajna spacerowka:-) Mielismy 3w1, ale juz sprzedalismy - jutro wysylam, ale tam spacerowa mi nie pasila. Mam jeszcze nowa spacerowke HAUCK JEEP, ale nie wiem... Moze ja tez opchne, a kupie S4...

Napisz jak mozesz cos o pozycji lezacej - moze byc zupelnie na plasko? Czytalam, ze w zestawie jest pompka, budka, oslona na nozki i folia p/deszczowa, no i kosz na zakupy - tak?

No i zapraszam na watek glowny -
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...stopad-2007-a-8693/index1677.html#post2251329
regulacja oparcia jest płynna na pasku praktycznie do pozycji leżącej, delikatnie główka jest wyżej. ja na razie tylko tak wożę Mateusza. Podnóżek też regulowany więc leży sobie wygodnie
a w zestawie to, co piszesz. ja dokupiłam jeszcze parasolkę i torbę

Do góry