reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Fotelik super ten Chicco ale ja zamówiłam FP bo mnie przekonałyście.Jak przyjdzie mam nadzieję że w poniedziałek dam znać jak wygląda na "żywo"

reklama
Pusia fotelik extra ale drrrrrrrooooogggggggiiiiiiii;-)

no troszkę drogo z przesyłkom wyjdzie jakieś 394,99.
Stwierdziliśmy z M że raz nie zawsze a poza tym to jeszcze z pieniędzy z chrztu Kapselka.
Kacper wyglądał w nim czadowo ... szkoda że nie wzięłam aparatu :-(

Ale sie ciesze hihi :rofl2::rofl2:

hmm Pusia to dziwne jakieś bo właśnie u mnei wszystko super... i dlatego tak jak Women mówiła że lipne wykonanie to w szoku byłam... no ale nie wiem nie wazne;-)cHICCO Safari mi się tez podobało ;-) WIĘC Kacperek bedzie fajowo wyglądał:-)

wisienkaa1 piszą że krzesełko jest od 6 m do 3 lat a to ile służy to tak naprawdę zależy od dziecka dla jednych to ulubione miejsce czytałam dziś opinie np o chicco polly to sa takie dzieci co potem jak krzesełko jest w najniższej pozycji same wchodzą i chcą w nim np oglądać bajkę albo malują... ale tez sa takie maluchy które nie usiedzą 5 min w krzesełku :-D

Powiem Wam,że dużo zależy od wagi dziecka.
Mój Antek waży gdzieś 18 kilo i już staram się nie wsadzać go tam.
Niby nic się nie dzieje.Krzesełko nie piszczy i nie skrzypi,ale tak jakoś się boje,że zaraz wyląduje na ziemi.
Tak więc myśle,że do 20 kilo można.

a ja dziś z M byłam w sklepie z dziecięcym asortymentem i oglądaliśmy krzesełka tak na "żywo" bo to zawsze inaczej niż w internecie. Po wypróbowaniu jednak zdecydowaliśmy się na Chicco Polly. Widziałam tez ten z FP ale jak wcześniej z tego co pamiętam napisała Women jest jakoś tak lipnie zrobiony jak na FP a ten z Chicco wydaje sie być super. Więc niedługo zamawiamy na allegro :tak::tak:

184_zoom.jpg
Swietne to krzesełko.......ale 400zl to faktycznie sporo....ale sliczne
karina moj wozek jest zupelnie inny, zrobie fotki to pokarze.

women ja ciuchy w wiekszosci kupuje w Boots, firmy mini mode:tak:
tu ma na sobie bluzeczke z primark i spodnie z mini mode.
zamontowalas juz baterie do nocnika? bo ja jeszcze nie

pusia fajny ten fotelik

Daj linka kochana do tych ciuszków.......ja tylko zlozylam nocnik i posadzialam malego i schowalam do kartonu,takze nie wiem jak gra.

wisienkaa1 piszą że krzesełko jest od 6 m do 3 lat a to ile służy to tak naprawdę zależy od dziecka dla jednych to ulubione miejsce czytałam dziś opinie np o chicco polly to sa takie dzieci co potem jak krzesełko jest w najniższej pozycji same wchodzą i chcą w nim np oglądać bajkę albo malują... ale tez sa takie maluchy które nie usiedzą 5 min w krzesełku :-D
No wlasnie u nas tak jest,mlody nie lubi w nim siedziec.....cholera :sorry2:

reklama
co myslicie o takim wozku??

Chcialam Quinny Buzz - ten nowy, ale pisalyscie, ze dziecku jest tam nie za bardzowygodnie...

http://allegro.pl/item344011609_quinny_buzz_capri_wys_0zl.html

potem pomyslalam o tym BUZZie starszym - szerszym

http://allegro.pl/item347245545_wyprzedaz_quinny_buzz_wozek_spacerowy_ostatnie_.html

a teraz znalazlam taki...

http://www.wozkidzieciece.pl/index....&x=0&p1=0&p2=0&session=FxDMaCBE&k=0&dd=2&pp=1

hmmm, no i ten Casualplay S4 chyba najfajniejszy...

poradzcie cos...

Do góry