Beata34
Fanka BB :)
Fotelik super ten Chicco ale ja zamówiłam FP bo mnie przekonałyście.Jak przyjdzie mam nadzieję że w poniedziałek dam znać jak wygląda na "żywo"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pusia fotelik extra ale drrrrrrrooooogggggggiiiiiiii;-)
a powiedz Pusia co lipnego Ci się wydaje w tym FP bo może ja jakaś ślepa jestem;-)
Swietne to krzesełko.......ale 400zl to faktycznie sporo....ale slicznea ja dziś z M byłam w sklepie z dziecięcym asortymentem i oglądaliśmy krzesełka tak na "żywo" bo to zawsze inaczej niż w internecie. Po wypróbowaniu jednak zdecydowaliśmy się na Chicco Polly. Widziałam tez ten z FP ale jak wcześniej z tego co pamiętam napisała Women jest jakoś tak lipnie zrobiony jak na FP a ten z Chicco wydaje sie być super. Więc niedługo zamawiamy na allegro
karina moj wozek jest zupelnie inny, zrobie fotki to pokarze.
women ja ciuchy w wiekszosci kupuje w Boots, firmy mini mode
tu ma na sobie bluzeczke z primark i spodnie z mini mode.
zamontowalas juz baterie do nocnika? bo ja jeszcze nie
pusia fajny ten fotelik
No wlasnie u nas tak jest,mlody nie lubi w nim siedziec.....cholerawisienkaa1 piszą że krzesełko jest od 6 m do 3 lat a to ile służy to tak naprawdę zależy od dziecka dla jednych to ulubione miejsce czytałam dziś opinie np o chicco polly to sa takie dzieci co potem jak krzesełko jest w najniższej pozycji same wchodzą i chcą w nim np oglądać bajkę albo malują... ale tez sa takie maluchy które nie usiedzą 5 min w krzesełku