reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Bira, fajna ta zabaweczka:tak::tak:

ja tez ostatnio poszalalam... nocniczek FP, krzeselko FP (choc te 2 rzeczy maja dopiero dotrzez z usa), mata taka ogromna, puzzle piankowe na podloge, i zestaw gimnastyczny chicco... no i grzechotki... ach... uwielbiam uszczesliwaic Skwaruszka...:-D:-D

agus, dzieki:tak::tak:

a jeszcze, ta wkladka ktora jest kolorowa - ja sie wyciaga lub wklada, czy jest na stale? Budka jest takze ok na zime?

reklama
wkładkę się wyjmuje i można jeździć bez niej, ale dla mniejszych dzieci jest lepiej żeby była (sama wkładka kosztuje 100zł i nie zawsze jest w cenie spacerówki dlatego trzeba się upewnić u sprzedającego)
a co do budki to są takie opcje:
1. może nie być jej wcale
2. może być tylko taka aby chronić od słońca (głównie jak oparcie jest do góry)
3. jest też osłonka, którą przypina się z tyłu budki i wtedy zakryty jest cały tył, nie wieje maluszkowi
acha i jeszcze jedno budkę można przechylić też zupełnie do przodu np. gdy wieje lub pada to nie musimy zakładać folii tylko daszek do przodu i maluch zakryty

polecam Wam taką zabawkę, my mamy i bardzo się nam podoba
MAGICZNA KULA SIMBA WSPOMAGAJĄCA RACZKOWANIE (342048759) - Aukcje internetowe Allegro

wkładkę się wyjmuje i można jeździć bez niej, ale dla mniejszych dzieci jest lepiej żeby była (sama wkładka kosztuje 100zł i nie zawsze jest w cenie spacerówki dlatego trzeba się upewnić u sprzedającego)
a co do budki to są takie opcje:
1. może nie być jej wcale
2. może być tylko taka aby chronić od słońca (głównie jak oparcie jest do góry)
3. jest też osłonka, którą przypina się z tyłu budki i wtedy zakryty jest cały tył, nie wieje maluszkowi
acha i jeszcze jedno budkę można przechylić też zupełnie do przodu np. gdy wieje lub pada to nie musimy zakładać folii tylko daszek do przodu i maluch zakryty

polecam Wam taką zabawkę, my mamy i bardzo się nam podoba
MAGICZNA KULA SIMBA WSPOMAGAJĄCA RACZKOWANIE (342048759) - Aukcje internetowe Allegro

Kacper też ma ta kulę, dostał od znajomych z Białego Stoku :). Fajna jest ale za głośno trochę gra dlatego my zakleiliśmy takim plasterkiem głośniczek i teraz te dźwięki są delikatniejsze

Dziewczyny czy któraś ma taki plecaczek Aventu z torbą termoizolacyjną bo bym na urlop taki zakupiła ale nie wiem czy warto bo termosy ze styropianu nie uważam za najlepsze

Ja mam taką torbę z termoizolacją, wprawdzie nie Aventu tylko jakąś inną, ale szczerze mówiąc szału nie robi. Wolę te termosy styropianowe... dłużej trzymają.

reklama
Hej
Wózeczek przyjechał :tak::tak::tak:
Jest fajowy.
kółka są nie plastikowe :laugh2:
Mąż twierdzi,że to kauczuk a mi się wydaje,że jakaś guma :sorry2:
Siedzisko jest bardzo szerokie:tak:
Fajowy,ale nie jest idealny (chyba nie ma takich wózków Karina ;-):laugh2: )
Jeden minus to mały kosz na zakupy i jak się opuści oparcie to dostęp do kosza jest ograniczony.
W sumie to nie powinnam się czepiać wielkości kosza bo nawet na ofertach sprzedaży jest napisane "kosz na drobiazgi" a nie kosz na zakupy.
Mi w sumie to nie przeszkadza.
Aha i system rozkładania siedziska do pozycji leżącej jest prymitywny.Na pasku,ale niech będzie ;-)
Łatwy system składania rączki,amortyzacja i po złożeniu wielkość małej walizeczki.
No i najważniejsze to lekki.Dziś pierwszy raz załadowałam sama wózek do bagażnika :laugh2:

Co do termosu.Mam Aventa i Fisher Price.
Wygrywa FP :tak::tak::tak:
Dziś kupiłam huśtawke :dry:
Ale nie był to najlepszy pomysł...
Myślałam ,ze biore bouncer (ten skakacz co ma Wisienka ) na stelażu.
A to okazała się huśtawka :sorry2:
I wszysztko by było okey gdyby nie to,że dziecka tam długo nie można ze względu na bioderka :baffled:
Ale mam też siedzisko od zwykłej plastikowej huśtawki i może uda się zainstalować na stelaż.
A to wygląda tak:
161-3489848A69UC458653M.jpg

Do góry