reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Pusia, sliczne krzeselko:tak::tak:

ja tez juz tak jak kilka mam juz zamowilam FP Rainforest - tyle, ze to w wersji amerykanskiej, wyszlo 10 kwietnia... max idzie 6 tygodni... a srednio 3 tygodnie... juz sie doczekac nie moge...:tak::tak:

Wisienka, tez wydaje mi sie, ze wszystko zalezy od malucha, jak mu sie spodoba to moze i do tych 3 latek, a jak nie to moze i karmienie isc ciezko:-p:-p

reklama
Dziewczyny wkleje wozeczki czy ktoras z Was ma taki????czy cos slyszalyscie o nich????co sadzicie???
Dwa pierwsze sa firmy Chicco

a to drugi rodzaj wozka firmy Chicco

a ten jest firmy Coneco gdziemozna zmieniac siedzisko przodem i tylem do kierunku jazdy

anulka co do wózka S4 to szczerze polecam bo mam go od początku, tzn. kupiliśmy 3w1 a od ok. miesiąca używam go jako spacerówki no i ja nie widzę minusów. jeżeli chcesz wiedzieć coś więcej to pytaj
co do Buzza , to znajoma miała i bardzo szybko (mały miał ok. 9 m-cy) wymieniła na inny bo mu było ciasno
a przy okazji to również jestem mamą listopadową i od jakiegoś czasu Was podczytuję
POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY LISTOPADOWYCH MALUSZKÓW:-)

anulka co do wózka S4 to szczerze polecam bo mam go od początku, tzn. kupiliśmy 3w1 a od ok. miesiąca używam go jako spacerówki no i ja nie widzę minusów. jeżeli chcesz wiedzieć coś więcej to pytaj
co do Buzza , to znajoma miała i bardzo szybko (mały miał ok. 9 m-cy) wymieniła na inny bo mu było ciasno
a przy okazji to również jestem mamą listopadową i od jakiegoś czasu Was podczytuję
POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY LISTOPADOWYCH MALUSZKÓW:-)

Agus, dzieki za odpowiedź:tak::tak: w takim razie BUZZ odpada... (hmmm, a masz na mysli tego nowszego - tzw. foremke, bo zamiescilam 2 linki)
A S4, tak sobie przypominam, ze kiedys widzilam w markecie dziewczyne z tym wozkiem - strasznie mi sie wozek spodobal, ale nie wiedzilam jaki to - widzilam tylko S4... a nie znalam sie co to za producent:laugh2: ...wtedy jeszcze bylam w ciazy:tak::tak:

No i mnie poki co interesuje wylacznie fajna spacerowka:-) Mielismy 3w1, ale juz sprzedalismy - jutro wysylam, ale tam spacerowa mi nie pasila. Mam jeszcze nowa spacerowke HAUCK JEEP, ale nie wiem... Moze ja tez opchne, a kupie S4...

Napisz jak mozesz cos o pozycji lezacej - moze byc zupelnie na plasko? Czytalam, ze w zestawie jest pompka, budka, oslona na nozki i folia p/deszczowa, no i kosz na zakupy - tak?

No i zapraszam na watek glowny -
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...stopad-2007-a-8693/index1677.html#post2251329

Anulka ten S4 super. Jeżeli miała bym wybierać, kupiła bym ten. Buzza chwaliła Sugar, jej Ignacy w nim jeździł.

Karina, mnie przerażają takie małe plastikowe koła, dlatego chicco jak dla mnie odpada. Ale każdy czegoś innego od wózka oczekuje:-)

Anulka ten S4 super. Jeżeli miała bym wybierać, kupiła bym ten. Buzza chwaliła Sugar, jej Ignacy w nim jeździł.

Karina, mnie przerażają takie małe plastikowe koła, dlatego chicco jak dla mnie odpada. Ale każdy czegoś innego od wózka oczekuje:-)

Bira kolka te w sumienie sa malew porownaniu do innch wozkow ale masz racje chyba sa plastikowe a to juz odpada bo ja takich nie chce ale V3 ma pompowane i piankowe kola.....:tak:

reklama
Agus, dzieki za odpowiedź:tak::tak: w takim razie BUZZ odpada... (hmmm, a masz na mysli tego nowszego - tzw. foremke, bo zamiescilam 2 linki)
A S4, tak sobie przypominam, ze kiedys widzilam w markecie dziewczyne z tym wozkiem - strasznie mi sie wozek spodobal, ale nie wiedzilam jaki to - widzilam tylko S4... a nie znalam sie co to za producent:laugh2: ...wtedy jeszcze bylam w ciazy:tak::tak:

No i mnie poki co interesuje wylacznie fajna spacerowka:-) Mielismy 3w1, ale juz sprzedalismy - jutro wysylam, ale tam spacerowa mi nie pasila. Mam jeszcze nowa spacerowke HAUCK JEEP, ale nie wiem... Moze ja tez opchne, a kupie S4...

Napisz jak mozesz cos o pozycji lezacej - moze byc zupelnie na plasko? Czytalam, ze w zestawie jest pompka, budka, oslona na nozki i folia p/deszczowa, no i kosz na zakupy - tak?

No i zapraszam na watek glowny -
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...stopad-2007-a-8693/index1677.html#post2251329
regulacja oparcia jest płynna na pasku praktycznie do pozycji leżącej, delikatnie główka jest wyżej. ja na razie tylko tak wożę Mateusza. Podnóżek też regulowany więc leży sobie wygodnie
a w zestawie to, co piszesz. ja dokupiłam jeszcze parasolkę i torbę

Do góry