reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
lilka to co mowisz ze tak najlepiej okolo 2 latek dopiero kupic?
ty to wogole masz fajnie bo jakabys nie kupila zabawke Mili to potem jeszcze 2 ja wykorzysta wiec to juz tak drogo nie wychodzi
no i trzecie:-D

Ale można te krzesełko kupić wcześniej,bo mój Antek na przykład miał swoje prywatne krzesełko do malowania przy ławie,do oglądania bajki lub po prostu do odpoczynku. ;-)

Mirka nr.1 :-)

ja też 1

no to zastanowię się potem co do krzesełka liczydełka

no to kupilam wozek tzn spacerowke chcialam na ebay kupic zapp uzywanego w sklepie kosztuje ok.189 euro a uzywany minimum kosztowal w internecie 90+ no i jeszcze ok.15+ euro za przesylke i stwierdzilam ze to duzo jak na 2 wozek i w sumie nie spelnial on moich oczekiwan tak do konca
wiec kupilam w supermakecie akurat byla promocja bo normalnie nie maja takich rzeczy
za 50 euro chicco london typowa parasolka .... sklada sie jedna reka ma daszek i oparcie moze byc w chyba w 3 pozycjach takze to o co mi chodzilo
juz sprawdzilam moge go otworzyc i zamknac z dzieckiem na reku

tylko moj maly chyba bedzie mial kompleks czerwonego koloru bo quinny freestyler ktory mam tez jest czerwony i chiccco tez

no to kupilam wozek tzn spacerowke chcialam na ebay kupic zapp uzywanego w sklepie kosztuje ok.189 euro a uzywany minimum kosztowal w internecie 90+ no i jeszcze ok.15+ euro za przesylke i stwierdzilam ze to duzo jak na 2 wozek i w sumie nie spelnial on moich oczekiwan tak do konca
wiec kupilam w supermakecie akurat byla promocja bo normalnie nie maja takich rzeczy
za 50 euro chicco london typowa parasolka .... sklada sie jedna reka ma daszek i oparcie moze byc w chyba w 3 pozycjach takze to o co mi chodzilo
juz sprawdzilam moge go otworzyc i zamknac z dzieckiem na reku

tylko moj maly chyba bedzie mial kompleks czerwonego koloru bo quinny freestyler ktory mam tez jest czerwony i chiccco tez

Mirka wklejaj zdjęcia wózka

Karina a co z ta twoja spacerówką?

41BEN7ZNXTL._SS400_.jpg

prosze bardzo :-D

reklama
Do góry