reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Women wozek oczywiscie am skretne przednie kolka :tak:
jesli prowadzisz go po polskich drogach to jak sie pzrezucisz z takiego kolosa jak x-lander to wozek wyda ci sie mega lekki i lzejszy w prowadzeniu :tak:
pamietam ze ja bylam mega zadowolona jak przeszlam na spacerowke z TAKO ktory wazyl 18kg plus 10kg dziecko:happy:

ale oczywiscie na wypady do lasu/w gory, czy zeby pzrejechac po piasku na plazy to jednak wozek z pompowanymi kolami jest the best,bo te kolka sobie nei poradza
mowie z doswiadczenia

reklama
Hani dzisiaj kupilam
375275599

a Milence kupilismy kuchnie FP,taka ale inna zdaje mis ei barwe kolorystyczna (zdaje sie bo jeszcze w kartonie jest)
376758826

ee matka to dziecko ma byc zadowolone :-D

a na powaznie to co Hania spusci z oka telefon juz łapu capu i telefonem bawi sie Milenka :-)
wiec jest ok

kurcze skaldalam te kuchnie i mam odcisk w postaci babla na palcu :baffled:

Lilka, super zabaweczki. Telefonik ma córka naszych znajomych i jest super. Też chcę kupić go Indze, a ten odtwarzacz mamy... Ini go lubi ale ja nie:baffled: Piosenki masakra ten głos który to śpiewa.... wrrrrrrr.

reklama
anineczka kurcze smytha u nas nie ma a w argosie wykupione :-( szkoda ze wczesniej nie widzialam ze tam sa to dawno temu bym kupila, no nic poszukam jeszcze na innych stronkach, a powiedz jaka papke do tego potrzeba???

lilka
telefon ogolnie ok, tylko jak dla mnie strasznie cichy, maly go nawet lubi

Do góry