reklama
karina1980
Fanka BB :)
Mirka wklejaj zdjęcia wózka
Karina a co z ta twoja spacerówką?
Moja spacerowka jeszcze jezdze ale jak bede zamawiac towar to mysle ze wybiore sobie jakas
prosze bardzo
Mirka mysle ze do tego co potrzebujesz to wozeczek jest strzalem w 10
Lilka
ja jak bede w PL to kupie spacerowke dla Hani taka wypadowa nowa
bo moja Coneco mi sie znudzila
taka typowo dziewczeca - tutaj zrobi furore heheee bo w Norwegi same czarne wozki jezdza....no w 93% :-)
http://www.allegro.pl/item370424359_chicco_wozek_ct_0_4_folia_okrycie_barierka_.html
taka typowo dziewczeca - tutaj zrobi furore heheee bo w Norwegi same czarne wozki jezdza....no w 93% :-)
http://www.allegro.pl/item370424359_chicco_wozek_ct_0_4_folia_okrycie_barierka_.html
anineczka
królowa mrówek :P
Lilka napewno zrobi furore.Jest śliczny.
U nas tez większośc wózków czarnych,szarych i czerwonych.
A mój błękitny ludzie oglądają z zazdrością
U nas tez większośc wózków czarnych,szarych i czerwonych.
A mój błękitny ludzie oglądają z zazdrością
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Lilka sliczny ten wozeczek, taki w sam raz dla Hani, ale czy wy nie potrzebujecie podwojnego??
bira
Listopadowe mamy'07
Lilka, wózeczek sliczniutki:-)
U nas z kolei jeżdzą same czerwone, zielone i jakieś kolorowe. Czarny widziałam jak do ej pory tylko u siebie;-)
U nas z kolei jeżdzą same czerwone, zielone i jakieś kolorowe. Czarny widziałam jak do ej pory tylko u siebie;-)
Lilka
Lilka sliczny ten wozeczek, taki w sam raz dla Hani, ale czy wy nie potrzebujecie podwojnego??
moj maz twierdzi ze nie
ja ze czasmai by sie przydal,bo sama na spacer nie pojde,bo dwoch wozkow nie upcham
a ze zadko spaceruje,bo w sumie jestesmy na podworku czy to lato czy zima to moj twierdzi ze x lander ma byc dla dzidzi a Hani cos innego bysmy kupili
nie wiem...narazie szukam JANE podwojnego wozka na Allegro,uzywanego bo nie chce w wozek pchac ful kasy jak mzoe rok podwojnym pojezdzimy
narazie stanelo ze jak pojedziemy do PL to na Allegro wystawie x landera i Coneco
kupimy jakis podwojny wozek Jane uzywany i te kolorowa spacerowke bo mis ie spodobala i mam kaprys
ale jeszcze dwa miechy
OGOLNIE TEMAT WOZKA,JAKI WYBRAC CZY PODOWOJNY CZY NIE ITD.TO JEDNA WIELKA NIEWIADOMA POPROSTU NIE MAMY 100%PEWNOSCI JAKA OPCJA BEDZIE NAJLEPSZA
ciesze sie ze wam sie podoba ten wozio
ja wczesniej w takich nie gustowalam kolorowych,ale widok samych czarnych i szarych zmienil moj punkt widzenia
pozatym fajne szerokie siedzisko ma ten wozio (przymierzalam do niego Milenke jak miala ok.2 lat)
Beata34
Mirka bardzo ładny
prosze bardzo
ja jak bede w PL to kupie spacerowke dla Hani taka wypadowa nowa
CHICCO WÓZEK CT 0.4 +FOLIA+ OKRYCIE+BARIERKA !! (370424359) - Aukcje internetowe Allegro
Lilka też mi się podoba ja już jestem zakochana w tych spacerówkach już bym nie chciała żadnego innego
reklama