dopiero teraz odkrylam ten watek i widze ze
women to taka sama maniaczka kupowania zabawek dla majego jak ja
moj ma juz gyma, mate, pieska ktory uczy, pchacza - wszystko z FP, skoczka zawieszanego na drzwi i pelno maskotek (ponad 20 - wszystkie prezenty), ktore mnie tylko wkurzaja bo nie mam gdzie ich dawac a tylko sie kurza a maly i tak bawi sie tylko 2 -3
mi tez sie podoba ta zyrafa
:-)
cudo !!!!!!!!
co do wozka to my kupujemy QUINNY BUZZa
:-)
mi sie osobiscie nie podoba ten wozek, ale to moje zdanie, nie wiem czemu sie nim tak wszyscy zachwycaja, nie raz widzialam w nim dziecko i jak dla mnie wyglada on komicznie.
Zgadza sie a te co raczejmaja taka mozliwosc to ceny takie ze szok
moj ma taka mozliwosc zmiany kierunku jazdy i w ogole jest super!!! Troche kosztowal, ale ja akurat trafilam na promocje. jest to wozek 3 funkcyjny wiec na dlugo nam sie przyda i wcale ne jest ciezki. Kazdy mi go chwali, nie zamienilabym na inny.
To są pasy które polegają na wpinaniu fotelika a raczej jego podstawy.
Nowe samochody są wyposażone w takie naczepy w ktore sie wpina fotelik,mysle ze o to chodzi
U nas wsklepach z wozkami sa prezentacje walsnie takiego wpinania fotelika
To jest najbespieczniejsza forma!
to prawda, foteliki zamontowane w ta podstawe sa o wiele bezpieczniejsze, fotelik jest stabilniejszy, ale to nie ma nic wspolnego z tymi pasami, my mamy normalne pasy w samochodzie a mamy ta podstawe do fotelika.
o rajku jakie wy tutaj zakupy czynicie:-)
szlejecie normalnie...
ja narazie nie kupuje nic Kapikowi uwazam ze bez przesady:-) ale to oczywiście moje zdanie;-) co za dużo to nie zdrowo hihhi
co do fotelików samochodowych to ja albo Maxi cosi albo Chicco:-) Także Beatko jak znajdziesz z Chicco coś fajnego dawaj znać..:-) ja też kupuję 9-18:-) chciałabym montowany tyłem do kierunku jazdy tez ale kurde nic mi w oko nie moze wpaśc...;/
mis ie ten podoba z Chicco, ma 4 w ocenie bezpieczenstwa i z tych innych z 4 to jest najtanszy
Chicco Max 3S Car Seat in Discovery , Forward facing car seats - Babies R Us
tylko sie jeszcze zastanawiam, bo po 1 mam jeszcze czas, a po 2 nie wiem czy on sie w nim nie utopi, bede musiala gdzies w sklepie przylukac znaim kupie przez neta.
ja chetnie bym kupowala ale jak juz pisalam malo co mi sie podoba a kupowac dla kupowania .....
mirka to ty wybredna babka jestes