reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
a ja dzis byłam testowac foteliki:-) i w sumie mam 2 do wyboru albo Maxi Cosi priori albo Chicco Zenith...tyle ze chicco jest od 0-18 a maxi cosi od 9-18...jeszcze kurcze nie wiem:-) rozmawiałam ze sprzedawcą pokazywał zapięcia itp...Beatko a Ty o jakim myślisz?

No właśnie Sabinko które?Jakoś Maxi Cosi do mnie nie trafia jeszcze nic od nich nie miałam.Poszukam jak będę miała sekundkę i pokarzę fotelik Chicco który widziałam w sklepie chyba to był Zenith

dopiero teraz odkrylam ten watek i widze ze women to taka sama maniaczka kupowania zabawek dla majego jak ja :-D:-D

moj ma juz gyma, mate, pieska ktory uczy, pchacza - wszystko z FP, skoczka zawieszanego na drzwi i pelno maskotek (ponad 20 - wszystkie prezenty), ktore mnie tylko wkurzaja bo nie mam gdzie ich dawac a tylko sie kurza a maly i tak bawi sie tylko 2 -3

mi tez sie podoba ta zyrafa :tak: :-)

0009001401012_500X500.jpg

cudo !!!!!!!!

co do wozka to my kupujemy QUINNY BUZZa:tak::-)

mi sie osobiscie nie podoba ten wozek, ale to moje zdanie, nie wiem czemu sie nim tak wszyscy zachwycaja, nie raz widzialam w nim dziecko i jak dla mnie wyglada on komicznie.

Zgadza sie a te co raczejmaja taka mozliwosc to ceny takie ze szok:szok:

moj ma taka mozliwosc zmiany kierunku jazdy i w ogole jest super!!! Troche kosztowal, ale ja akurat trafilam na promocje. jest to wozek 3 funkcyjny wiec na dlugo nam sie przyda i wcale ne jest ciezki. Kazdy mi go chwali, nie zamienilabym na inny.

To są pasy które polegają na wpinaniu fotelika a raczej jego podstawy.
Nowe samochody są wyposażone w takie naczepy w ktore sie wpina fotelik,mysle ze o to chodzi
U nas wsklepach z wozkami sa prezentacje walsnie takiego wpinania fotelika
To jest najbespieczniejsza forma!

to prawda, foteliki zamontowane w ta podstawe sa o wiele bezpieczniejsze, fotelik jest stabilniejszy, ale to nie ma nic wspolnego z tymi pasami, my mamy normalne pasy w samochodzie a mamy ta podstawe do fotelika.

o rajku jakie wy tutaj zakupy czynicie:-)
szlejecie normalnie...
ja narazie nie kupuje nic Kapikowi uwazam ze bez przesady:-) ale to oczywiście moje zdanie;-) co za dużo to nie zdrowo hihhi
co do fotelików samochodowych to ja albo Maxi cosi albo Chicco:-) Także Beatko jak znajdziesz z Chicco coś fajnego dawaj znać..:-) ja też kupuję 9-18:-) chciałabym montowany tyłem do kierunku jazdy tez ale kurde nic mi w oko nie moze wpaśc...;/

mis ie ten podoba z Chicco, ma 4 w ocenie bezpieczenstwa i z tych innych z 4 to jest najtanszy Chicco Max 3S Car Seat in Discovery , Forward facing car seats - Babies R Us
tylko sie jeszcze zastanawiam, bo po 1 mam jeszcze czas, a po 2 nie wiem czy on sie w nim nie utopi, bede musiala gdzies w sklepie przylukac znaim kupie przez neta.

ja chetnie bym kupowala ale jak juz pisalam malo co mi sie podoba a kupowac dla kupowania .....

mirka to ty wybredna babka jestes :-D:-D :rofl2:

acha zapomnialam sie jeszcze zapytac
bo widzialam ze kupujecie juz nocniki z FP i sie zastanawiam czy nie zawczenie,
bo juz dawno mi wlasnie wpadl w oko ten nocnik i teraz jest pormocja 50% taniej
Amazon.co.uk: Fisher-Price Royal Potty: Baby
tylko zawsze mi sie wydawalo ze mam jeszcze czas :sorry2: :baffled:

z tego co ja sie orientuję to na nocnik można sadzać jak Maluch juz pewnie siedzi a co do zakupu to zawsze można kupić wcześniej jak jest promocja :-):tak:

Hej laski
Opisze krótko
Krzesełko śliczne ale jak na moje troche kiepsko wykonane jak na FP
Nockik jest super
A ogródek rewelacja mały oszalał na jego pkt

Wklejam foty dla zainteresowanych
6ca93e7c53dfb706med.jpg

d996371fcbe7c2ddmed.jpg

1a5a1973a80f6974med.jpg

a6c60cf078a3460dmed.jpg

cdad3f5db9db3dc9med.jpg

c0607dfe6480462dmed.jpg

e0349e5ceccad020med.jpg

reklama
Hej laski
Opisze krótko
Krzesełko śliczne ale jak na moje troche kiepsko wykonane jak na FP
Nockik jest super
A ogródek rewelacja mały oszalał na jego pkt

Wklejam foty dla zainteresowanych
6ca93e7c53dfb706med.jpg

d996371fcbe7c2ddmed.jpg

1a5a1973a80f6974med.jpg

a6c60cf078a3460dmed.jpg

cdad3f5db9db3dc9med.jpg

c0607dfe6480462dmed.jpg

e0349e5ceccad020med.jpg

Hehehe Women fajnie Dorianek wyglada i widze ze ma tych zabaweczek.
Moj troche boi sie melodi i swiatelek z ogrodka.
Ale lubi sie bawic:tak:

Do góry