anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Women, extra Dorianek wyglada - chyba szczesliwy:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny jestscie niesamowite
ja narazie nie kupuje maly bawi sie tym co ma tylko zmieniam mu odczasu do czasu to ustawieni to na inna zabawke itp .... coz kreatywna mamusia jestem ;-)
Anulka faktycznie super ten chicco,kurcze chyba nawet lepszy od ogródka.Ja juz zamowilam w USA to krzeselko FP - tyle ze z ta wkladka dla mniejszych dzieci i zabawka i tez z USA ma przyjsc nocnik ze spluczka z FP - tyle ze musze czekac - do 6 tygodni...:-( ale ponoc srednio 3 tygodnie:-);-)
Mate kupilam ta co ma Karina, czerwona, duza 1m x 1,5m... no i ma wyjsc jutro, wiec pewnie k. poniedzialku bedzie
Fotelik do auta kupilismy Chicco key 1 X plus, ma dobre oceny w testach zderzeniowych i najwazniejsze testy sa z 2007 roku...
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wybrane przez użytkownika :: sortowanie wg kryterium grupa
Poza tym kupilam Puzzle piankowe, jeden element ma 30x30cm i 1 cm grubosci, wiec moze extra robic za mate na podloge, w zestawie jest 10 szt, ja zamowilam 3 zestawy
I w koncu kupilsmy ta zawawke, mial byc ogrodek 5w1, a jest zestaw gimnastyczny chicco, spodobal nam sie
zestaw gimnastyczny dla malucha CHICCO BABYGYM DUO (337818775) - Aukcje internetowe Allegro
Wisienko jesteś kochana,dziekuje rybka za tak miłe słowarzeczywiscie Dori super wyglada, zwlaszcza w czapeczce mi sie podoba.
anulka a jakie dziecko by bylo nieszczesliwe majac taka mamusie jak women? :-)
Women super Dorianek wygląda...co do krzesełka ja nie uważam że kiepsko wykonany :-) jak dla mnei rewelka:-) ALE ILE ON MA RZECZY!!!!!!!!!!rajku....Mój to chyba w życiu tyle nie będzie miał hihih
Women, Dorianek super wygląda na tronie. Też chyba za jakiś czas sprawię Indze taki nocnik:-)
Co do zabawek, u mnie jest jak u Elbry i Mirki. Na razie nie szaleję.