reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

A co do tego zestawu chicco to spodobalo nam sie, ze mozna ten panel mocowac do lozeczka i ze jak maluch macha nozkami (Oskar macha jak najety:-D) to tez wydaje jakies dzwieki:-):-):-)
...zobaczymy czy bedzie taki fajny na zywo - jak przyjdzie:-D:-D

Women, Twoj Dorianek juz tak pieknie sam siedzi?? Bo ja sadzam Oskara jak go trzymam - na kolanach, w wozku (spacerowce), na lezaczku... ale tak samego jeszcze nie... i zwatpilam... bo Dorianek siedzi super na tym nocniczku:tak::tak::tak:

reklama
A co do tego zestawu chicco to spodobalo nam sie, ze mozna ten panel mocowac do lozeczka i ze jak maluch macha nozkami (Oskar macha jak najety:-D) to tez wydaje jakies dzwieki:-):-):-)
...zobaczymy czy bedzie taki fajny na zywo - jak przyjdzie:-D:-D

Women, Twoj Dorianek juz tak pieknie sam siedzi?? Bo ja sadzam Oskara jak go trzymam - na kolanach, w wozku (spacerowce), na lezaczku... ale tak samego jeszcze nie... i zwatpilam... bo Dorianek siedzi super na tym nocniczku:tak::tak::tak:

Anulka ten zestaw chicco bardzo podoba mi sie chyba bardziej jak ten ogrodek szkoda ze nie widzialam go wczesniej to pewnie zamowilabym go:tak:
Najlepsze jest to ze wczoraj dostalam oferte wspopracy i cennik Chicco tylko jeszzce nie przejrzalam bo wczoraj sypnal sie caly system i trzeba wszystko poinstalowac ale moze jak zgodze ie na wspolprace to ten zetsaw bede miala hehehehe

Anulka ten zestaw chicco bardzo podoba mi sie chyba bardziej jak ten ogrodek szkoda ze nie widzialam go wczesniej to pewnie zamowilabym go:tak:
Najlepsze jest to ze wczoraj dostalam oferte wspopracy i cennik Chicco tylko jeszzce nie przejrzalam bo wczoraj sypnal sie caly system i trzeba wszystko poinstalowac ale moze jak zgodze ie na wspolprace to ten zetsaw bede miala hehehehe

he, he... no to koniecznie podpisuj umowe:-D:-D

ja ten zestaw znalazlam przedwczoraj wieczorem, jak szukalam ogrodka 5w1 - to tak jeszcze przegladalam rozne zabawki;-);-)
a swoja droga ciekawe ile kosztuje w Twoim cenniku... hmm, ja zaplacilam 110zł z przesylka - utargowalam, bo zamawilam kilka rzeczy:tak:

dziewczyny nie wiem czem sie tak spieszycie z tymi nocnikami .......z tego co czytalam to dziecko jest gotowe do kontroli zwieraczy okol 18 m-ca ....... wczesniej jak uda mu sie zalatwic do nocnika to czysty przypadek .............

Dziewczyny ponowie pytanie na tym watku odnosnie lozeczek turystycznych( przepraszam ze dalam na glowny)co sadzicie o nich.
Mi wpadly w oko dwa rodzaje:
NOWOSC !!! LOZECZKO TURYSTYCZNE GRAPI LUXUS RS (336638111) - Aukcje internetowe Allegro

NAJWIĘKSZE____NAJLEPIEJ WYPOSAŻONE__ ŁÓŻECZKO (340994868) - Aukcje internetowe Allegro

POZDRAWIAM
KARINA

no wlasnie ja tez sie rozgladam
jak mozesz podac pelna nazwe tych tabletek z olimpu no i jak sie po nich czujesz???
pusia no tak :tak:

ten fotelik mi sie podoba, tyl;e ze nie wiem jak z bezpieczenstwem
Buy Fisher-Price Safe Voyage Deluxe Car Seat. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

a co sadzicie o takim krzeselku do jedzenia?

Amazon.co.uk: Fisher Price Healthy Care Highchair Booster Seat: Baby

ja teraz tez szukam krzeselka no i myslalam o czyms wyzszym...
no i rozgladam sie juz za fotelikiem i spacerowka, ale teraz mam metlik w glowie:szok::dry:

no i rozgladam sie juz za fotelikiem i spacerowka, ale teraz mam metlik w glowie:szok::dry:

ja tez... choc fotelik niby znalazlam... ale teraz mysle co z kolorem, bo ten co chcialam to nie ma....
a spacerowka hmmm, tez szukam... mysle o quinny buzz - ale juz nie wiem, tyle osob pisze ze nie za bardzo wygodna... hmmm,
mam spacerowke HAUCK JEEP, w sumie jest extra - wygodna, kupilismy ja jak jeszcze bylam w ciazy, nowa, a byla licytacja bez ceny min. i dalismy za nia cos k.200zł...
tu jest link do takiej samej - ale uzywanej 1,5 roku...

http://allegro.pl/item341312312__hauck_jeep_twister_3_rewelacja_.html

no ale ja zawsze chcialam quinnego... no i juz sama nie wiem...

anulka juz chcialam pisac ze zwariowalas :-D:-D
przez ta choroba jakas zamotana jestem, bo na poczatku wydawalo mi sie za zaplacilas 2000 a i tak jsetes niezadowolona i chcesz zmieniac :-D:-D

reklama
he, he... no to koniecznie podpisuj umowe:-D:-D

ja ten zestaw znalazlam przedwczoraj wieczorem, jak szukalam ogrodka 5w1 - to tak jeszcze przegladalam rozne zabawki;-);-)
a swoja droga ciekawe ile kosztuje w Twoim cenniku... hmm, ja zaplacilam 110zł z przesylka - utargowalam, bo zamawilam kilka rzeczy:tak:

Anulka nie wiem jeszcze dopiero wieczorem bede widziec jak maz zrobi kompa zainstaluje wszystko i bede mogla odczytac:-)

no wlasnie ja tez sie rozgladam
jak mozesz podac pelna nazwe tych tabletek z olimpu no i jak sie po nich czujesz???

ja teraz tez szukam krzeselka no i myslalam o czyms wyzszym...

Asix tabletki to Therm Line II firma Olimp.Jedno zauwazylam odkad je biore a mianowicie po kazdym jedzeniu musze isc do kibelka moze dlatego ze przyspiesza przemiane materii:dry:nie wiem.
Jezeli chodzi o samopoczucie to jest ok tzn mialam dni ze czulam sie troche zle ale mysle ze spowodowane to bylo tym malo jadlam,bo ja pozniej cos chwycilam do jedzenia to bylo ok:tak:
Co do wozka to tez chce spacerowke ale nie Quinny pomijajac fakt ze odnosze wrazenie ze dziecku jest ciasno w niej to po prostu nie za bardzo podoba mi sie-chodzi o Buzz.
Ja jak na razie bede wybierac z Chicco ( to juz wczesniej podobalo mi sie) albo Coneco:-)no chyba ze cos innego wpadnie mi jeszcze w oko.

Do góry