reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

a ja dzis byłam testowac foteliki:-) i w sumie mam 2 do wyboru albo Maxi Cosi priori albo Chicco Zenith...tyle ze chicco jest od 0-18 a maxi cosi od 9-18...jeszcze kurcze nie wiem:-) rozmawiałam ze sprzedawcą pokazywał zapięcia itp...Beatko a Ty o jakim myślisz?

reklama
Powiem wam dziewczyny tylko to że z doświadczenia wiem że mnóstwo rzeczy potem nieużywanych leży i się oddaje,pozbywa ich.Zrobiliśmy mały porządek na strychu u rodziców i kupa rzeczy do oddania

jesli chodzi o zabawki to nasza Milenka zawsze miala ich amlo i nadal ma
ma wprawdzie pare konkretnych,ktorymi bawi sie po dzis dzien...naprawde warto przemyslec zakup kazdej zabawki

Hania ma pare grzechotko-gryzaczkow,mate

chyba Mirka sie kiedys pytala jakie zabawki sa malo trafione
u mnie malo trafionymi zabawkami to sa te ktore Milenka dostala w prezencie...niestety...a wiec lalki bobaski (wogole ja nie interesuja),a ostatnio siostra mnie zszokowala bo kupila na imieninki Milence...druga spacerowke dla lalek :baffled:
wole juz milion razy jak goscie kupuja w prezencie ksiazeczki,ktore Milenka uwielbia,ciuszki albo juz slodycze...ale zabawek nie lubie jak dostaje bo zadko kto trafia....a potem lezy i zagraca miejsce

Mój Kapik ma matę, leżaczek i fotelik do jedzonka:-) w którym jeszcze nie je:-)
+ grzechotki, gryzaczki + 2 książeczki mięciutki:-) i kilka maskotek ale to naszych no i te co dostał maskotki grające +książeczki do czytania:-) tyle..
i miec wiecej nie bedzie narazie...
co chcę kupić to pchacz-a ale to nie teraz bo i po co:-)

Karina, dzieki za linki:tak:

Prosze:-)

Karina, ja wlasnie przegladam maty:-D:-D ach... gdyby tak miec wor pieniedzy:-D:-D

Super ze Szymus zadowolony z zabawek:tak::tak::tak:

Jakie tabletki??

Zgadza sie chcialaby sie wiele rzeczy ale trzeba miec gruuuuby portfel tosa tabletki ktorepomagaja spalac nagromadzony tluszcz,poprawiaja i przyspieszja przemiane materii,ograniczaja laknienie oraz podyzszaja temperature organizmu ( czy cos takiego) co wplywa tez na szybsze chudniecie.Tabletki te sa firmy Olimp.
Zobaczymy jak na razie testowalam rozne mazidla i tabletki m.in krem firmy Vichy,Avon i Ziaja(i ta ostatnia firma okazala sie najlepsza),tabletki Bio CLA z zielona herbata ale nic nie dalo no i teraz te ale dzisiaj pierwszy raz wzielam.

a jakie masz nosidelko .... ja mam od samego pozatk i jest genialne szczegolnie na zakupy

Ja mam cos takiego te pierwsze zdjecie z lewej strony
efik1 - WOMAR nosidełko nr 7 - MIX 30 KOLORÓW (337634766) - Aukcje internetowe Allegro

Sabinko ja też nie szaleję z zakupami bo potem dużo rzeczy okazuje się jednak zbędnych

o tak ten jest fajny

No właśnie jakie tabletki?

Batko napisalam troche wyzej:-)

Piszecie dziewczyny o szale w zakupowaniu rzeczy dla dzieci-cos w tym jest. Moze i dobrze ze nie ma gruuuubego portfela bo pewnie jak wpadlabym w ten szal to kupilabym kupe rzeczy ktore lezalyby w koncie i tyle. Mam nadzieje ze to co kupilam przyda sie malemu i bedzie jakis czas sluzyc.
Ale fakt jest faktem ze jak jestem w sklepie dzieciecym to az oczy mi sie swieca nie tylko bo zabawek,akcesorii ale tez do ciuszkow itd.....

POZDRAWIAM
KARINA

Powiem wam dziewczyny tylko to że z doświadczenia wiem że mnóstwo rzeczy potem nieużywanych leży i się oddaje,pozbywa ich.Zrobiliśmy mały porządek na strychu u rodziców i kupa rzeczy do oddania

Dlatego ja zanim coś kupie to oglądam czytam o tym na forum i zastanawiam sie wiele razy czy to to na pewno to :tak:

Mój Kapik ma matę, leżaczek i fotelik do jedzonka:-) w którym jeszcze nie je:-)
+ grzechotki, gryzaczki + 2 książeczki mięciutki:-) i kilka maskotek ale to naszych no i te co dostał maskotki grające +książeczki do czytania:-) tyle..
i miec wiecej nie bedzie narazie...
co chcę kupić to pchacz-a ale to nie teraz bo i po co:-)

Nasz Kapselek ma Mate (od cioci) grzechotki (głównie od babci), gryzak, z ikey dwie maskotki olbrzymiego hipolita (od cioci) i żabę z mordka na zamek (od babci), liczynoge (od nas), karuzele nad łóżeczko (od nas), Książkę Baśnie (od nas uwielbia jak mu czytamy i jeszcze kilka małych książeczek od babci i cioci i książeczkę gumowa od cioci i to na tyle i tak na prawdę my z tego nie wiele co kupiliśmy. Teraz zamierzamy kupić Krzesełko i już odebrany jest ogród 5w1 ale jeszcze tego nie widzieliśmy (i w sumie krzesełko i ogród jest za pieniądze które Kacper dostał na chrzciny :-) . Bujaka mamy pożyczonego od jednej siostry więc tez nie musieliśmy kupować. U nas zawsze (na szczęście) ktoś pyta co ma np kupić, jaka zabawę i dzięki temu Kacper nie ma póki co niczego czym by sie nie bawił

Karina łóżeczko turystyczne jest jak najbardziej potrzebne dla tych,którzy planują wyjazdy,wojarze lub mieszkają w domku pietrowym tak jak ja :tak::tak:
Łóżko młodego znajduje sie u góry w sypialni a łóżeczko na dole w living roomie :-)
A pozatym już nie raz lądowało w bagażniku i jechało z nami na imprezy do znajomych lub na weekendowe wypady.
My mamy takie.Była jakaś promocja i daliśmy niewiele ponad 15 euro a ja sądzę że na tym sprzęcie można pooszczędzać i nie kupować za grubą kase.
Bo moim zdaniem ono powinno być praktyczne a nie najpiękniejsze :sorry2:
343092885

Mirka później poszukam zabawek niewypałów ;-)

reklama
Karina łóżeczko turystyczne jest jak najbardziej potrzebne dla tych,którzy planują wyjazdy,wojarze lub mieszkają w domku pietrowym tak jak ja :tak::tak:
Łóżko młodego znajduje sie u góry w sypialni a łóżeczko na dole w living roomie :-)
A pozatym już nie raz lądowało w bagażniku i jechało z nami na imprezy do znajomych lub na weekendowe wypady.
My mamy takie.Była jakaś promocja i daliśmy niewiele ponad 15 euro a ja sądzę że na tym sprzęcie można pooszczędzać i nie kupować za grubą kase.
Bo moim zdaniem ono powinno być praktyczne a nie najpiękniejsze :sorry2:
343092885

Mirka później poszukam zabawek niewypałów ;-)

Anineczka dziekuje :-)

Do góry