reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
KIDDY INFINITY PRO 9- 18 kg jest fotelikiem przeznaczonym do przewozu dzieci w samochodach wyposażonych w trzypunktowe bezwładnościowe (automatyczne) pasy bezpieczeństwa.

A to opis do maxi cosi
Stacjonarny fotelik dla maluchów o wadze od 9-18 kg. Montowany 3-punktowym samochodowym pasem bezpieczeństwa, przodem do kierunku jazdy na siedzeniu do którego nie przynależy poduszka powietrzna.

hmmm, mysle, ze trzypunktowe bezwładnościowe (automatyczne) pasy bezpieczeństwa to normalne pasy - standardowe, ktore maja automatyczne napinacze... tzn., jak sie w nie zapniemy ciasno - to tak trzymja, nie zwisaja jak to bylo kiedys np. w duzych fiatach (pasy wisialy jak szarfa:-D) - tak sobie skojarzylam, z ostatnim odc. 39 i pol:-D:-D, tam u Karolaka w jego duzym fiacie tak wlasnie pasy sobie wisza...

Maly moj uwielbia ta mate co wczoraj przyszla i lubi bawic sie ogrodkiem za wyjatkiem swiatelek i muzyki:no:
Jak wlacze mu to zaczyna plakac moze jest to za glosnie......moze wymaga czasu i troche pozniej bedzie tym zainteresowany.
Dla mnie swietne jest nosidelko:-)wrzucam go do tego i po calym mieszkaniu chodze i sprzatm lub cos innego:-)
Tak wogole zamowilam jakis czas temu z allegro oczywiscie tabletki na odchudzanie podobno daja efekty ale sa mocne. Dzisiaj wziela pierwszy raz;-)

o rajku jakie wy tutaj zakupy czynicie:-)
szlejecie normalnie...
ja narazie nie kupuje nic Kapikowi uwazam ze bez przesady:-) ale to oczywiście moje zdanie;-) co za dużo to nie zdrowo hihhi
co do fotelików samochodowych to ja albo Maxi cosi albo Chicco:-) Także Beatko jak znajdziesz z Chicco coś fajnego dawaj znać..:-) ja też kupuję 9-18:-) chciałabym montowany tyłem do kierunku jazdy tez ale kurde nic mi w oko nie moze wpaśc...;/

Sabinko ja też nie szaleję z zakupami bo potem dużo rzeczy okazuje się jednak zbędnych

Ktoras szukalo fotelika chicco, ten jest po testach z 2007 roku i w sumie chyba jest extra - no i cena ok

FOTELIK ! CHICCO KEY 1 X-PLUS 9-18 .POL.GWAR.!2008 (336268070) - Aukcje internetowe Allegro

o tak ten jest fajny

Maly moj uwielbia ta mate co wczoraj przyszla i lubi bawic sie ogrodkiem za wyjatkiem swiatelek i muzyki:no:
Jak wlacze mu to zaczyna plakac moze jest to za glosnie......moze wymaga czasu i troche pozniej bedzie tym zainteresowany.
Dla mnie swietne jest nosidelko:-)wrzucam go do tego i po calym mieszkaniu chodze i sprzatm lub cos innego:-)
Tak wogole zamowilam jakis czas temu z allegro oczywiscie tabletki na odchudzanie podobno daja efekty ale sa mocne. Dzisiaj wziela pierwszy raz;-)

No właśnie jakie tabletki?

o rajku jakie wy tutaj zakupy czynicie:-)
szlejecie normalnie...
ja narazie nie kupuje nic Kapikowi uwazam ze bez przesady:-) ale to oczywiście moje zdanie;-) co za dużo to nie zdrowo hihhi
co do fotelików samochodowych to ja albo Maxi cosi albo Chicco:-) Także Beatko jak znajdziesz z Chicco coś fajnego dawaj znać..:-) ja też kupuję 9-18:-) chciałabym montowany tyłem do kierunku jazdy tez ale kurde nic mi w oko nie moze wpaśc...;/

Dokładnie Sabinko. My tez nie szalejemy z zakupami.
Hm..mnie w sumie szał zakupów dla dzieciaczka nie ogarnia. Mimo tych kolorowych różności. to co kupujemy jest raczej przemyslane czy napewno będzie potrzebne.
Ale oczywiście każdy ma swoje podejście to tego i ma do tego prawo:tak:

teraz właśnie będziemy kupować to drewniane krzesełko do karmienia co pokazywałam i musimy sie zacząć rozglądać za fotelikiem do auta:baffled:

reklama
mi sie udalo krzeselko dostalam od znajomych razem z kojcem , hustawka .....taka na zewnatrz , zabezpieczeniami na drzwi i gniastka elektryczne ...............i wszystko za darmo
ja chetnie bym kupowala ale jak juz pisalam malo co mi sie podoba a kupowac dla kupowania .....

Do góry