reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Anulka i co kupujesz yen czy inny?
mi się on podoba i cena też fajna

Rozmawialam z przyjaciolka i tez mi poradzila Maxi Cosi albo Roemer... 9-18kg. Bylam dzis w jednym ze sklepow dla dzieci i ogladalam foteliki. Wiem jedno, najwazniejsze bezpieczenstwo, a Maxi Cosi ma 4* na 5, 5 zaden w tym przedziale (9-18) nie ma, wiec odpowiedz jest jedna:tak::tak::tak:

reklama
Patrzyłam tez na niego ale w nim piszą że jest on "fotelikiem przeznaczonym do przewozu dzieci w samochodach wyposażonych w trzypunktowe bezwładnościowe (automatyczne) pasy bezpieczeństwa." a nasz samochód takowych pasów nie posiada więc lipa:dry:

udalo ci sie zamowic u jednego sprzedawcy?
Jakie ceny? - jak to nie top secret;-)

Tak udało sie
Jutro podam tobie linki bo teraz allegro jest nieaktywne cos modernizują.

hmmm, fajniejszy - ale 200zl drozszy...:baffled::baffled:

zastanawia mnie jeszcze czy jak dzieckoma mniej niz 9 kg czy bezpiecznie mozna je przewozic w takim foteliku - bo montuje sie go przodem do kierunku jazdy...?

Women, a kiedy zamierzasz sprzedac swoj wozeczek i kupic sama spacerowe? I fotelik

No własnie sie zastanawiam bo ja jestem z x-landera bardzo zadowolona i najlepiej nie zamieniałabym go.....Hmmm jeszcze pomysle.

A wytłumaczcie mi jak takie pasy wyglądaja? Bo ja nie kumata :sorry2:

To są pasy które polegają na wpinaniu fotelika a raczej jego podstawy.
Nowe samochody są wyposażone w takie naczepy w ktore sie wpina fotelik,mysle ze o to chodzi
U nas wsklepach z wozkami sa prezentacje walsnie takiego wpinania fotelika
To jest najbespieczniejsza forma!

Karina, mozesz dac link do tej maty? Wydaje sie extra:tak::tak: i jest duuuuza, wiec extra miejsce na zabawe:tak::tak::tak:

Podaje ci link ja jestem z niej zadowolona

TAF TOYS duza AKTYWIZUJACA MATA INTERAKTYWNA - HIT (339878097) - Aukcje internetowe Allegro
TAF TOYS MATA INTERAKTYWNA + KSIążECZKA GRATIS ! (342851760) - Aukcje internetowe Allegro

Roznica miedzy tymi matami to po pietrwsze kolor a po drugie do czerwonej maty doczepiane sa zabawki ja dostalam jako gratis jedna jeszcze dodatkowa:-)

o rajku jakie wy tutaj zakupy czynicie:-)
szlejecie normalnie...
ja narazie nie kupuje nic Kapikowi uwazam ze bez przesady:-) ale to oczywiście moje zdanie;-) co za dużo to nie zdrowo hihhi
co do fotelików samochodowych to ja albo Maxi cosi albo Chicco:-) Także Beatko jak znajdziesz z Chicco coś fajnego dawaj znać..:-) ja też kupuję 9-18:-) chciałabym montowany tyłem do kierunku jazdy tez ale kurde nic mi w oko nie moze wpaśc...;/

reklama
o rajku jakie wy tutaj zakupy czynicie:-)
szlejecie normalnie...
ja narazie nie kupuje nic Kapikowi uwazam ze bez przesady:-) ale to oczywiście moje zdanie;-) co za dużo to nie zdrowo hihhi
co do fotelików samochodowych to ja albo Maxi cosi albo Chicco:-) Także Beatko jak znajdziesz z Chicco coś fajnego dawaj znać..:-) ja też kupuję 9-18:-) chciałabym montowany tyłem do kierunku jazdy tez ale kurde nic mi w oko nie moze wpaśc...;/

Z tego co sie orientuje (ale nie wiem na 100%) to tych większych fotelików nie można chyba montować tyłem do kierunku jazdy tylko przodem.

Co do zakupów to póki co My Kacperkowi kupiliśmy dopiero hmmm liczynoge na chrzciny , pojemnik na zabawki Ikea i z "zabawek" to chyba wszystko - Grzechotki dostał ad babci Miski też mate od Cioci (taka mała fisher price - sama wybierałam). AA my jeszcze kupiliśmy karuzele nad łóżeczko :tak::tak:. No i dopiero teraz kupimy ten ogródek i krzesełko i już sie na ta okoliczność cieszę

Sabinko i jak tam krzesełko się sprawuje ...?? są jakieś nowe spostrzeżenia ???;-):-)

Do góry