reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
Anulka bujaczek bombowy
my mamy taki czerowny,ale zostal w pl :-( i jakos nie udalo nam sie przywiezc z braku miejsca

a powiedz mi Oskarek sie buja i nie boi? bo ja konika kupilam jak Milenka miala z 1,5 roku to szalala juz na nim:happy2:

Anulka bujaczek extra:-) a koło do pływanai Kapik ma identyczne i plecam REWELACJA!!!
teraz ja się chwalę moimi ostatnimi szaleństwami;-)

ku.JPG

kur.jpg

bu.JPG

to tyle;-) hihih

Sabinko, ja kolo zamowilam dzis - na allegro znalazlam tylko 1 osobe ktora je sprzedawal, wszystkie inne byly dla dzieci powyzej roku i balam sie ze Oskar przez nie przeleci:baffled:
no i mam nadzieje ze zdazy przyjsc... jak nie to bedziemy szukac czegos takiego juz w Hiszpanii...

A co do ciuszkow... to szalowo Kapik wyglada... sliczniutkie i markowe:-):-):-):-):-)
Boze ja tez kocham rozpieszczac Oskara... mezus sie ze mnie smieje, ale ja mam fiola:-D:-D

No to ten śpiworek teraz mi się stronka otworzyła uff
s5002018eh9.jpg

odpinany dół jak dziecko ma buciki
s5002019up1.jpg

i cały odpięty
s5002020sy6.jpg

bardzo lekki ciepły idealnie pasuje do spacerówki jest taki puchowy jak te spiwory dla alpinistów:tak:

Beatko swietny spiworek, i wydaje sie bardzo praktyczny, Ola powinna byc zadowolona:-);-);-)

a co do tego kola to ma dno est wlasnie dla maluszkow od urodzenia do roczku, nastepny przedzial do ciut ine - od roczku do dwoch:tak:

Beatko swietny spiworek, i wydaje sie bardzo praktyczny, Ola powinna byc zadowolona:-);-);-)

a co do tego kola to ma dno est wlasnie dla maluszkow od urodzenia do roczku, nastepny przedzial do ciut ine - od roczku do dwoch:tak:
Zobaczysz jak Oskarek będzie zadowolony z pływania bo Ola wtedy miała 6 m-cy a piała z zachwytu szkoda tylko że ten mój mąz gapa zgubił ta kartę ze zdjęciami:wściekła/y:

reklama
No ja to bym chyba udusila za zgubienie zdjec...:wściekła/y::baffled::baffled:;-);-)

no i dzieki, jak mowisz ze Ola byla happy i z tego co widze to ogolnie dzieciaczki maja radoche to mam nadzieje ze Oskar tez bedzie zachwycony;-);-)
a plywaliscie z Ola w morzu czy basenie???

Do góry