reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Widzę ze dzieci obdarowane zabawkami i ciuszkami
Swietnie.

Dorian kazał sie pochwalic swoją nową zabawką,tak wiec sie chwale hehe
szczesliwy na maxa był sam rozrywal papier i pomagal skrecać hehe
prezent od chrzestnej juz na roczek
0438363283.jpg

reklama
No właśnie moze tutaj porusze temat ROCZKU
Jak sie zapatrujecie?
Wystrzałowa impreza z hukiem czy raczej spokojnie w domku
Jakie prezenty robicie dzieciom

ja juz mam zarezerwowaną sale z jedzeniem i imprezką na 20 osob
stwiedziałam ze odżałuję i niech mały ma pamiątkę na całe zycie.
Nie mam pojęcia co kupic mu na te urodzinki???

No właśnie moze tutaj porusze temat ROCZKU
Jak sie zapatrujecie?
Wystrzałowa impreza z hukiem czy raczej spokojnie w domku
Jakie prezenty robicie dzieciom

ja juz mam zarezerwowaną sale z jedzeniem i imprezką na 20 osob
stwiedziałam ze odżałuję i niech mały ma pamiątkę na całe zycie.
Nie mam pojęcia co kupic mu na te urodzinki???

U nas raczej imprezka w domku w gronie rodzinnym my kupiliśmy już kombinezon, materac, przescieradła także wydałam kupę forsy i jej to wystarczy.
Za to przyżadzę extra kolację, ciasto, torta i tyle:tak:
Super ta zabawka Doriana:tak:

Women super zabawka:-) co do roczku to u mnie w domku będzie Kinder party:-) heheh co prawda tych dzieci za wiele nie bedzie ale co tam...coś koło ok 7 dzieci + rodzice i dziadkowie:-) myśle że koło 15 -20 osób:-) nie wiem jak ich zmieszcze...torcik kawka i ciasteczko- krótko zwięźle i na temat to będzie;-) zabawek nie kupuje bo ma ich dość! :-)

cholercia dalej mam problem z meblami dla Kapika:-)
i nic nie moge wybrać:-)

to narazie propozycja jeszcze wam tu kilka wkleje;-)
znalazłam piękne ale cena mnie zabiła wiec musiałam zrezygnowac:-( ale cudne były...:-(

a co myślicie o takich??? :
meb.jpg

hej :) zabawka Dorianka fajna :)
my ją zamowiliśmy w USA (akurat brat meża tam był i wraca teraz w sobotę wiec poprosiłam go żeby kupił i to bedzie nasz prezent dla niego na roczek :) ) . Co do imprezy to imprezka w domu - tzn u dziadków bo tylko my jesteśmy z Wrocławia a cała reszta z lubuskiego wieć ciezko im było by przyjechac do nas zwłaszcza ze siostry mają synków około 3 lata a my w 2 pokojowym mieszkanku nie mieli byśmy gdzie ich wszystkich położyć :). Dlatego my przyjedziemy do dziatków na noclek i tam bedzie imprezka . Co do prezentów od rodzinki to jeszcze nie wiem co bedą kupować. My jutro odbierzemy tą zebrę :) bo Piotrka brat jutro wraca z USA :)

women.... fajna zebra
sabinka ........powiedzilas ze szczerze , to szczerze mi sie nie bardzo podobaja . Moze dlatego ze nie lubie zestawienia brazu z biela .... a patrzylas w ikea , tam sa takie brazowe i do tego mozesz kupic super kolorowe dodatki puki kacperek jest maly a jak bedzie wiekszy to mozna zawsze zmienic dodatki ..........to jest moj pomysl na pokoj dla dziecka czyli generlanie dodatki a meble takie rosnace z dzieckiem

Hehehe...fajnie Dorianek wygląda na tej zebrze;-) A ona się rusza ??

Co do imprezy to my tylko taki symbooliczny roczek robimy. Tzn w domciu torcik i kawka i tyle. Będą dziadkowie tylko i chrzestni Piotrka. A właściwie chrzestan bo mój brat nie da rady przyjechać.
(Od razu się pochwalę że urodził mu się synek w śrdodę:-)).

A co do prezentów na roczek to my chyba nic nie kupujemy. Tzn hcrzestni isę pytali co kupić więc powiedzieliśmy co chcemy i to tyle będzie chyba;-)
My tyle rzeczy mu kupujemy że to wystarczy tzn tak jak napisała Beatka kombinezon, ciuszki na bieżąco butki itp. Cały czas kasa idzie więc tak na roczek to chyba nic konkretnego.

Sabinko pytasz więc odpowiadam, że szczerze to mnie też się za bardzo te mebelki nie podobają:zawstydzona/y:to co będe słodzić. :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzięi laseczxki za szczerość:-) ja ciągle szukam i jeszcze nic na 100% nie znalazłam , ale w cenach na jakie sobie moge pozwolić to niewiele odpowiada mi no bo kuźde nie damani 4 ani 6tyś na meble:-)
jak narazie te są na 1 pierwszym miejscu u mnie no ale zobaczymy :-) chciałabym się tak w 2500 zmieścić oby...
Mirka jakie brązowe ? kurde nie widziałam ,,, ja nie mam Ikei w sączu :-) ja tylko katalog oglądam:-)

reklama
moze brazowe to zle slowo z ciemnego drewna ,
IKEA | Seria do pokoju dla dzieci LEKSVIK
same moze nie wygladaja jako super dziecieco ale jak dasz ladne kolorowe zalonki , dywanik , lampki, pluszaki itp to mi sie wydaje to fajne
zreszta na stronie ikea.pl masz rozne propozycje jak mozna urzadzic pokoj malego
napisalam ci o tych bo wedlug mnie najbarziej nadaja sie ze wszytsko w ikea dla chlopca ... powiedzym jezeli mu maja starczyc na dluzej

Do góry