reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Laseczki powiedzcie mi a co myślicie o krzesełku uczydełku na prezent??
czy to ma sens czy nie bardzo?????? nie mam pojęcia co młdoemu ma kupi babcia no i mam jej wybrac co chcemy:-)

FISHER PRICE - __KRZESEŁKO UCZYDEŁKO__ - _KURIER (461624338) - Aukcje internetowe Allegro

aa co do mebelków i pokoju nistety został przełożony na styczeń:-( wyapdły niespodziewane wydatki:-( meżuś musiał zainwestować w oprogramowanie do kompa:-( no i lipa:-(

reklama
Sabinko, ja tez myslalam o uczydelku, ale u nas musimy poczekac - bo wyslalam zgloszenie do Klubu Szczesliwego Maluszka i dsostalam odpowiedz, ze nagroda zostanie wyslana do 30.11... a chcialam wlasnie uczydelko - hmm, ale zastrzegali, ze moga wyslac inna... np. taka zyrafe jak ma Kapik (z kuleczkami).

A co do pokoju, to pewnie tak mialo byc... moze w styczniu bedziesz juz w ciazy:-p:rofl2: powiem Ci, ze ja tez mysle o nastepnym brzdacu... i fajnie by odstep byl max. 2-3 lata...
A jak myslicie z pokojami, bedziesz urzadzac pokoik pod katem dwoch maluchow czy tylko Kapika... bo ja sie wlasnie waham:-D:baffled: w koncu mozna wsio przygotowac na obie pociechy... nam np. podobaja sie lozka pietrowe i na gornym taki a'la namiot - baldachim - no i kolorowe mebleki - chyba IKEA.;-)

Sabinko to krzesełko uczydełko...hm...jakoś nie mogę sobie wyobrazić dziecka siedzącego gzrecznie na tym krzesłku :-p;-)
niewiem ale jak nasze dzieci zaczną "latać" same to chyba to nie będzie przydatne:sorry2:
takie moje zdanie;-)

Anulko myślcie myślcie o następnym bobasku żebym sama nie była (próby trwają;-))- to może znów się spotkamy gdzieś na forum ;-)

Sabinko krzeselko uczydelko uczy kolorow,liczyc,alfabetu...wiec logiczne,ze nasze brzdace sa za male na to
ale...Hania krzeselkiem bawi sie juz od ok.2 miesiecy :tak:
bardzo jej sie podoba ze jak usiadzie on zaczyna grac
uwielbia wlanczac i wylanczac lampke:-D
wiec jako zabawka uwazam,ze jest super:-)

Anineczka ma jeszcze krzeselko to pamietam,ze tez sobie chwalila

Elbra, no mysle - ale poki co jeszcze musimy dokladnie przeanalizowac wszystko... jaki odstep najlpeszy i takie tam:-p wczesniej niz k. marca na 100% nie ma szans, bo min. 2 lata musi byc, a moze i 2,5 albo 3...

sabina moim zdaniem fajne te krzeselko, jak nie na teraz to moze za pol roku ale Kapik na pewno bedzie sie nim bawil i bedzie zadowolony bo jest super, ja je tez kiedys kupie....

mysmy w sobote wieczorem zamowili fotelik samochodowy maxi cosi tobi, (jak dobrze pamietam to bira ma taki sam,) w ramach prezentu urodzinowego
mojej siostrze spodobal sie pomysl i powiedziala ze 50 funtow mi dorzuci do tego fotelika :) takze lepiej dla nas...
a siostra dannego zamowila zgodnie z moimi zyczeniami ta zebre co ma women :-):-) tu jest taki sklep gdzie dziecko moze sie pobawic zabawkami, takze Davidek na niej siedzial i byl bardzo zadowolony...

brat dannego wiem ze juz kupil pelikana z FP takiego co mu sie wrzuca pileczki i mozna ciagnac na sznurku a reszta prezentow mi jeszcze nie wiadoma.......

anulka ja słyszałam że tak do 2 - 2,5 roku to najlepszy odstęp czasu....
ale to wasza decyzja.

Aniiulko Matt juz sie bawi dawno krzesełkiem.Wchodzi na niego,włącza sobie lampke,przekłada karteczki w książeczce.A później będzie oglądał w nim bajki (Antekj swego czasu nie siadała do bajek nigdzie indziej ).

Wisienko Matt ma tego pelikana.Fajna zabawka,ale tylko na 5 minut.Jak będzie już chodził będzie lepsza bo będzie sobie ją ciągnął za sznureczek ;-)

Laseczki powiedzcie mi a co myślicie o krzesełku uczydełku na prezent??
czy to ma sens czy nie bardzo?????? nie mam pojęcia co młdoemu ma kupi babcia no i mam jej wybrac co chcemy:-)

FISHER PRICE - __KRZESEŁKO UCZYDEŁKO__ - _KURIER (461624338) - Aukcje internetowe Allegro

aa co do mebelków i pokoju nistety został przełożony na styczeń:-( wyapdły niespodziewane wydatki:-( meżuś musiał zainwestować w oprogramowanie do kompa:-( no i lipa:-(
Sabinko no chciałam napisać ze Anineczka i Lilka maja takie ale juz napisały.
Ola teraz dostała właśnie z tego taką książeczkę rymowanke czy jakos i zajebicha krówkę-latarkę FP.Oba prezenty to narazie hiciory u nas:-)

Sabinka, to krzesełko jest super. Też kpimy taki Indze. Przymierzała się do niego koleżanki dziecka i była zachwycona:-):-)

Wisienka, mam ten fotelik i jak dla nas rewelacja. Nie zamieniła bym na żaden inny:-) Na pewno wart jest swojej ceny.

reklama
Do góry