reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

mirka ja na dzien dobry polecam zwykly nocniczek bo jest on niski i np.moja Mili majac ok.1,5 roczku na nim siedziala
ale potem juz jako 2-3 latka uzywala tego z FP,bo jest on fajnie wysoki i znacznie wygodniej dziecku starszemu siedziec :tak:

reklama
Beatko, tak z FP, ma spluczke i nawet papier toaletowy:-D:-D
:szok::szok::szok::szok:no tego nie było z papierem toaletowym:laugh2:

a my kupilismy takiego pchacza Hani wczoraj

narazie Hania uczy sie na nim
na poczatku nie rozumiala o co chodzi,ale Milenka jej pokazala :-D
w sumie Mila lubi nim zasuwc po mieszkaniu a Hania ino patrzy,ale jest postep bo juz pare kroczkow zrobila :-)
Lilka jest super a co on jeszcze ma za funkcje?

jaki nocnik polecacie taki najprostrzy, czy taki na toalete ( tzn ten juz na pozniej ) .........pytanie do doswiadczonych mam
no ja Mirka nie pomogę bo Michała niania odzwyczajała a nie ja:-(ja przyszłam na gotowe ale z tego co pamiętam to nocnika nie lubiał i zaczął na toaletę po męsku:tak:

Beatko to jest typowy pchacz
potem jak dziecko bedzie wieksze mozna tam troszke zmienic
nie ma zadnych melodyjek co mnie cieszy akurat :happy:

ale nie moge ze moja 3 latka ma swietna zabawe nim :-D

Beatko to jest typowy pchacz
potem jak dziecko bedzie wieksze mozna tam troszke zmienic
nie ma zadnych melodyjek co mnie cieszy akurat :happy:

ale nie moge ze moja 3 latka ma swietna zabawe nim :-D

Narazie zbieram informacje bo cos na roczek chcę kupić no i dziadkowie też a nie wiem co.Wczesniej to nie kupowałam nic takiego z FP czy Chicco dla Michała bo raz ze były drogie wtedy a dwa nie było nas stać na nie:no:
Chcę mieć dla Oli tak ciut fajnych rzeczy ale nie za duzo bo mamy michałowe klocji duże srednie i duplo takze zabawę bedzie miała no i mnóstwo ksiazeczek, puzli ale nic takiego dla zupełnych maluchów

no ja Mirka nie pomogę bo Michała niania odzwyczajała a nie ja:-(ja przyszłam na gotowe ale z tego co pamiętam to nocnika nie lubiał i zaczął na toaletę po męsku:tak:

nie przejmuj sie , u mnie tez pewnie bedzie tak samo . Jak sie przeprowadzimy to bede miala mniej czasu dla malego i bedzie mial nianie
ale poki co chce sprowac , raczej jako zabawe niz faktycznie przestawienie na nocik .......jeszcze jest zawczesnie :laugh2:

Beatko wiesz ja sobie mysle ze na roczek kupowac pchacza nie ma sensu..
bo nie wiem jak Olusia,ale Hania sie wspina i podtrzymujac jakichs mebli idzie za jedna reke,choc nieporadnie i tego pchacza jej kupilam by mogla sobie latac po mieszkaniu za mna :happy:
pozatym u nas tzrecie bejbe tez skorzysta z Haniowych zabawek wiec jakos tak sie nie martwie ze np.pchacz nie dlugo by sie kurzyl

ale roczna Olka to juz moze nawet sama chodzic :-) wiec tym pchaczem by sie nie nabawila ....chyba:sorry2:

nie przejmuj sie , u mnie tez pewnie bedzie tak samo . Jak sie przeprowadzimy to bede miala mniej czasu dla malego i bedzie mial nianie
ale poki co chce sprowac , raczej jako zabawe niz faktycznie przestawienie na nocik .......jeszcze jest zawczesnie :laugh2:
dziecko samo dojrzewa do tego nic na siłę ale zabawa z nocnikiem jak najbrdziej:tak:Mirka sukcesów nocnikowych zyczę:-):tak:

Wiem, że temat fotelików już dawno skończony bo wszystkie Skarby od kilku tygodni jezdżą w nowych, aleeee... nie złościecie się na mnie, ale tak bardzo jestem szczęśliwa z naszego, że muszę muszę się pochwalić... :sorry2:kupiony w Niemczech 200 złotych taniej niż w Polsce więc się opłacało:-) poza tym mam nadzieję ze posłuży i następnemu dziecku ;-) a przede wszystkim po prostu nie mogłam się powstrzymać jak tylko go zobaczyłam, wszystkie sprzęty do tej pory miała unisex więc chociaż to;-)
1717p.jpg

Jutro jej strzelę fotkę jak będziemy na szczepienie jechać i Wam wkleję.

reklama
I jeszcze pytanko... moja mama upatrzyła jakąś giga kolekcje Teletubisiów na dvd, 13 płyt:szok::-D i mówi, że chce kupić Majce na urodzinki:-) czy to nie za wcześnie???? od kiedy nasze dzieciaczki mogą bajki ogladać???? bo mi się wydaje że chyba jeszcze za wcześnie bedzie....:confused: hmmmmm

Do góry