reklama
anineczka
królowa mrówek :P
mirka chodzi ci o spanie?
Napewno do 1,5 roku.To na bank,ale szczerze to mój Antek by się jeszcze zmieścił a nie jest drobny ;-)
Napewno do 1,5 roku.To na bank,ale szczerze to mój Antek by się jeszcze zmieścił a nie jest drobny ;-)
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
mirka to chyba zależy od łóżeczka jakie masz - na niektórych widze że pisze, że są nawet do 3 lat a na niektorych 2 a na innych nic nie ma
bira
Listopadowe mamy'07
Wisienka, polecam ten fotelik z ręką na sercu. Jest rewelacyjny, wygodny, montaż chyba szybszy niż cabrio fixa. Nic się nie trzęsie, nie trzeszczy. Pasy łatwo się regulują, jedyne co mi się nie podoba to dosc sztywne nakładki na pasy, ale Indze nie przeszkadzają. Jest naprawdę super. Inga widzi co się dzieje na zewnątrz auta, więc nie daje koncertów, może patrzeć na mnie. Jestem nim zachwycona:-)
Beata34
Fanka BB :)
Mirka zakupy .ładnełóżeczko mturystyczne do 3 lat tak zapewniaja producenci i do jakis od 15-20 kg
Bira ale kojec składa się na płasko i za cholerę do samochodu się nie zmiesci chyba ze do bagażówki takze odpusciłam sobie
Bira ale kojec składa się na płasko i za cholerę do samochodu się nie zmiesci chyba ze do bagażówki takze odpusciłam sobie
Beata34
Sabinko gratuluję multiwaya fajny mnie też się widział
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Mirka super zakupy:-)
Beatko jestem super zachwycona multiwayem:-) chociaż mój xlanderek jest fajniejszy na sadeckie drogi :-) hehhe ja strasznie chciałam Enjoy..no ale niestety kasiorka zaważyła:-(
a mi koleżanka pozyczyła kojec extra sprawa:-)
Beatko jestem super zachwycona multiwayem:-) chociaż mój xlanderek jest fajniejszy na sadeckie drogi :-) hehhe ja strasznie chciałam Enjoy..no ale niestety kasiorka zaważyła:-(
Ostatnia edycja:
reklama
Beata34
Mirka super zakupy:-)
Sabinko wrzuć fotki kojca Larvunia też zainteresowana