reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Pusia wózek jest do 36 kg nawet Michał śpiacy w nim jechał:-Dwłaśnie jako jesyny z tych co oglądałam ma siedzisko po spuszczeniu tego na nóżki nie wiem jak fachowo nazwać duże tak ze dziecko spokojnie jedzie

Juz przeglądne w kompie jak znajdę wkleję tutaj a jak nie to cyknę rano jak do przedszkola będziemy jechać i z opuszczonym podnóżkiem też.Tak naprawde to nawet Ola jeszcze "topi" się w nim także spory 3 latek jak najbardziej wejdzie nawet ciepło ubrany bo będzie miejsce:tak:

Kochana jesteś :tak::-). Coś czuję, że na tym wózeczku się skończy :tak::tak: a tamto fachowo chyba nazywa sie podnóżek ;-)

reklama
Kochana jesteś :tak::-). Coś czuję, że na tym wózeczku się skończy :tak::tak: a tamto fachowo chyba nazywa sie podnóżek ;-)
Nie ma sprawy ja na szczeście nie planowałam kupna spacerówki bo mam ale jak weszłam po ramę do tamtej spacerówy to wyszłam z nową:baffled:ale ogladałam wszystkie i spędziłam chyba z 2 godziny w sklepie Chicco
Na tym zdjeciu właśnie widać ze ta budka nie do końca jest sciagnięta i jeszcze można ją w dół złozyć jak siedzisko jest w pozycji półsiedzacej i siedzącej bo jak dziecko lezy to nie tak mocno bo ona jakby to napisać ruchoma i z tyłu taka dziura sie robi jutro powklejam zdjecia to może pomoże Pusia podjąć decyzję

O mam taki
s50017111fw3.jpg

i rano zrobię z tym podnóżkiem

Fajne i kolorek przyjemny :tak: a Dzidziulka w wózeczku prześliczna:tak::tak::-)

Kolorki niestety Pusiu były fajne ale nie na stanie był tylko ten a sprowadzenie by zajęło zbyt duzo czasu.Teraz uwazam ze taki uniwersalny kolor to jest i dla dziewczynki i dla chłopca
A może Karina dostała takie Chicco?

Beata fajny wozio :tak:
moja spacerowka-parasolka tez ma taka budke,super opcja jak wieje mocno lub slonce swieci:tak:

ja sie pochwale co kupilismy dziewczynkom:rofl2:

Hania i Milenka wniebowziete :-)

reklama
Do góry