reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

który z tych wózków jest lepszy waszym zdaniem :

171.jpg

simfue.jpg

multiway%20mistral1.jpg

Pusia ja mam Enjoy zalety to rozkłada się zupełnie do leżącego, szerokie siedzisko, bardzo łatwo mozna prać odpinasz i wrzucasz do pralki no i budkę prawie pod nóżki mozesz założyć jak wieje wiatr czy pada.Budka jest na zamek odpinana i robi się połowiczna budka takze jak jest bardzo ciepło a słońce swieci to masz przewiew powietrza, kosz na zakupy duzy funkcjonalny, obrotowe rączki ale z plastiku.waży ok 7,5 kg łatwo się składa i rozkłada.A i do tego jakbyście planowali 2 dziecko można dokupić gondolę i fotelik i macie głeboki.
Drugi i trzeci tez fajny ale któryś z nich nie ma opcji zupełnego lezenia, obrotowych rączek(czasami nie wchodzi do zwykłego samochodu a po obróceniu rączek tak),budka tak całkowicie nie zachodzi i Multiway jest zdecydowanie węższy tylko ten zagłówek ma fajny.Koniecznie kup do któregos z tych wózków olej silikonowy aby koła i stelaż nie zatrzec wtedy składac sie bedzie bardzo leciutko

reklama
Pusia ja mam Enjoy zalety to rozkłada się zupełnie do leżącego, szerokie siedzisko, bardzo łatwo mozna prać odpinasz i wrzucasz do pralki no i budkę prawie pod nóżki mozesz założyć jak wieje wiatr czy pada.Budka jest na zamek odpinana i robi się połowiczna budka takze jak jest bardzo ciepło a słońce swieci to masz przewiew powietrza, kosz na zakupy duzy funkcjonalny, obrotowe rączki ale z plastiku.waży ok 7,5 kg łatwo się składa i rozkłada.A i do tego jakbyście planowali 2 dziecko można dokupić gondolę i fotelik i macie głeboki.
Drugi i trzeci tez fajny ale któryś z nich nie ma opcji zupełnego lezenia, obrotowych rączek(czasami nie wchodzi do zwykłego samochodu a po obróceniu rączek tak),budka tak całkowicie nie zachodzi i Multiway jest zdecydowanie węższy tylko ten zagłówek ma fajny.Koniecznie kup do któregos z tych wózków olej silikonowy aby koła i stelaż nie zatrzec wtedy składac sie bedzie bardzo leciutko

Dziękuje ślicznie za opinie mam jeszcze tylko pytanie jak spisują sie kółka bo chyba są mniejsze w Enjoy niż w Multiway (w tym drugim podobno koła są dość spore co polepsza komfort jazdy)

pusia wizualnie to 1 mi sie najbardziej podoba ;-):tak: a co z tamtym wozkiem co kiedys pokazywalas? moim zdaniem super był!!!!!!!

mi tamten wózek też sie podobał z wyglądu ale nie wiem gdzie można by zobaczyć go na żywo bo tak po samym zdjęciu to trudno określić czy wózek jest dobry:baffled: i dla tego wole wybrac cos co moge najpierw w sklepie przetestować a potem zamówcie np na Allegro

Pusia tez sa 4 z tyłu i 4 z przodu może ciutelkę większe i grubsze piankowe ale czy polepszą komfort jazdy?Wiadomo że nie tak fajnie jak w przypadku pompowanych ale coś za coś.Po Mutsym to taka ulga i zwinność w prowadzeniu ze szkoda gadać

Beatko mam jeszcze jedno pytanie ap ropo wózka Chicco Enjoy czy ten wózek będzie dobry dla 2 latka czy 3 latka (bo chciał bym żeby ta spacerówka była już ostatnim wózeczkiem Kacperka i martwię sie czy nie będzie za mały albo może oparcie za krótkie i daszek będzie miał na głowie :baffled:) ??

AA i Beatko jak byś miał jakieś zdjęcia z maluszkiem w tym wózku to była bym wdzięczna za wklejenie ( wózek z bobaskiem zawsze lepiej sie prezentuje :tak:)

Beatko mam jeszcze jedno pytanie ap ropo wózka Chicco Enjoy czy ten wózek będzie dobry dla 2 latka czy 3 latka (bo chciał bym żeby ta spacerówka była już ostatnim wózeczkiem Kacperka i martwię sie czy nie będzie za mały albo może oparcie za krótkie i daszek będzie miał na głowie :baffled:) ??
Pusia wózek jest do 36 kg nawet Michał śpiacy w nim jechał:-Dwłaśnie jako jesyny z tych co oglądałam ma siedzisko po spuszczeniu tego na nóżki nie wiem jak fachowo nazwać duże tak ze dziecko spokojnie jedzie

AA i Beatko jak byś miał jakieś zdjęcia z maluszkiem w tym wózku to była bym wdzięczna za wklejenie ( wózek z bobaskiem zawsze lepiej sie prezentuje :tak:)
Juz przeglądne w kompie jak znajdę wkleję tutaj a jak nie to cyknę rano jak do przedszkola będziemy jechać i z opuszczonym podnóżkiem też.Tak naprawde to nawet Ola jeszcze "topi" się w nim także spory 3 latek jak najbardziej wejdzie nawet ciepło ubrany bo będzie miejsce:tak:

reklama
Do góry