reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla dzieciaczków

reklama
zaczynam szukać prezentów na mikołaja i święta może którejś sie przyda :-)
zastanawiam się też nad tymo drewnianymi kolckami
LALKA Z ŁÓŻECZKIEM I CAŁYM WYPOSAŻENIEM od SS (264347046) - Aukcje internetowe Allegro
LALKA NEW BABY BORN +AKCESORIA SIMBA OD FIRMY -SS (263376371) - Aukcje internetowe Allegro
no i jak myślicie lepsza taka lala, czy taka co to gaworzy, ssie smoka, coś tam mówi, mnie szczerze mówiąc takie lale przerażają, zaraz mam przed oczami laleczkę chucky
coś plastycznego
SUPER ZESTAW CIASTOLINY 199 el. Piaseczno (266015606) - Aukcje internetowe Allegro
coś na biegunach
Najładniejsze konie na biegunach z dźwiękami ! (267284198) - Aukcje internetowe Allegro
no a K pewnie i tak będzie chciał kupić lego

No to ja też jestem na etapie Sw Mikołaja
Badiś ,to nic bo on chce karetke ,ale Julia codziennie nowe listy pisze tzn rysuje.:szok:i mówi mamusiu to już ostatni, a niech mikołaj sobie wybierze.Nieźle co.
może któras poda adres do bogatego Mikołaja.bo ja wysiadam.:-p
A i ja tak jak twój K też za lego obstaje ;-)

bibi ja tam nic do lego nie mam, według mnie są to świetne zabawki, no ale on chce zestawy za ponad 200zł a nas trochę na to nie stać, a pewnie i tak kupimy kosztem np. moich butów które potrzebuję :-(

u nas w tym roku już wszystko poplanowane:
Mikołajki: - Witek dostanie płytkę Bobem budowniczym a Bogucha jakąś figurkę z GW do kolekcji

Gwiazdka - Bogucha...masakra - komplet płyt DVD z GW. Gdybym nie była też fanką, bo bym chyba sie nie wykosztowała. Witek - klocki duplo z ...no oczywiscie...z Bobem.

reklama
10ciolatek ma już swoje zainteresowania, kolekcje. Wystarczy spytac czym sie zajmuje i cos mu do zbiorów dokupić.

Do góry