reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla dzieciaczków

reklama
gaga u nas zakup zabawek wstrzymany do odwołania, a to dlatego, ze Bartek ma ich już tyle. że goscie nie mieli mu co kupić na urodziny.. w efekcie dostał 600 zł.. no i rodzice mieli problem co mu kupić.. ostatecznie zdecydowaliśmy, ze odłożymy te pieniążki i będziemy zbierać na coś takiego:

Super Bajka!! Domek z Drewna do Zabawy!! i Nauki!! (250465664) - Aukcje internetowe Allegro

pod choinkę pewnie zrzucimy się na jakiś komplet lego, a poza tym poinformujemy rodzinkę, że zbieramy na taki szczytny cel (oczywiście jak ktoś o to zapyta):-):-)

My chcemy kolejkę z LEGO, Marysia ma jazdę na pociągi, u Żużaczka bardzo jej się kolejka Witka podobała, no i my też będziemy mieli frajdę. :-D

A teraz kupimy Mery tablicę z IKEI, bo tam jest jedna strona do malowania kredę, druga do malowania flamastrami i można jeszcze założyć papier i malować kredkami.:tak::tak:
A z zabawek to ostatnio kupiłam kolejną ciastolinę i foremki do ciastek :-)

tablica to fajny pomysł...ja własnie siedzę i klikam a Łuki pisze flamastrami po tablicy. Ma zajęcie...tylko z kredą jest trochę zachodu...wszędzie kruszy się i po pisaniu trzeba sprzatać...

Hihi to też ja raczej nie przewiduję pisania kredą ;-), myślę że flamastry i kredki wystarczą.:tak::tak: No chyba, że niani będzie się chciało pisać kredą i sprzątać.:-p

tyle, ze kreda ładnie się ściera z mebli i innych rzeczy a flamastry, niestety zostają, chyba, ze rozpuszczalnik. Dlatego ja daję im do zabawy tablicę pod kontrolą i tłumaczę, ze mazakami się pisze tylko po tablicy. Nie daj bożzzz, powiedzieć: Nie wolno pisać po ścianach i t d. Pierwsze co to w ruch idą ściany i t d.

Są dobre flamastry, które ładnie schodzą. Poszukam i wkleję. Te z IKEI nie są najlepsze:no:, poza tym Marysia otwiera wszystkie i nie zatyka ich więc szybko wysychają. Pozostały kredki i farby :tak::tak::tak: A od tej tablicy dziecko nie chciało się odkleić w IKEI :laugh2:

reklama
Do góry