u nas kolejka drewniana z ikei to jest szał, teraz troche mu sie znudziła ale i tak wszędzie ja bierze ze soba i układa na niej wszytskie samochodziki jakie ma puzzle tez lubi układać choc ostatnio coś zapomniał o nich
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
My na dzień dziecka/urodziny idziemy w Lego Friends, od dziś są Lidlu. Maja ogląda bajkę lego friends i bardzo lubi, do tej pory miała duplo które uwielbia ale już spokojnie może przejśc na wersję dla starszaków
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
U nas na Dzień Dziecka kulajnoga będzie Tymek o niczym innym nie mówi
Dziewczyny (Felka, Madzioolka) myślicie, że ta hulajnoga będzie tak samo dobra jak Wasza? ALUMINIUM HULAJNOGA 4-KOŁOWA 4x4 SCOOTER H=MAX81CM (4197751921) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Dziewczyny (Felka, Madzioolka) myślicie, że ta hulajnoga będzie tak samo dobra jak Wasza? ALUMINIUM HULAJNOGA 4-KOŁOWA 4x4 SCOOTER H=MAX81CM (4197751921) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ostatnia edycja:
asinka kupuj, u nas dzieciaki na placu zabaw mają najróżniejsze hulajnogi, tańsze, droższe, wyszystkie jeżdżą i mają się dobrze:-)
my wyrodni rodzice i na dzień dziecka nic Emi nie kupujemy... będą prezenty od dziadków, drugich dziadków (chyba że moja mama da pieniądze), jednej cioci i drugiej cioci (moja siostra z moją babcią za moją radą kupują domek tekturowy do zabawy i malowania); myślę, że to wystarczy, tym bardziej że zaraz urodzinki i znowu prezenty
my wyrodni rodzice i na dzień dziecka nic Emi nie kupujemy... będą prezenty od dziadków, drugich dziadków (chyba że moja mama da pieniądze), jednej cioci i drugiej cioci (moja siostra z moją babcią za moją radą kupują domek tekturowy do zabawy i malowania); myślę, że to wystarczy, tym bardziej że zaraz urodzinki i znowu prezenty
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Asinka będzie dobra Ma dwa szerokorozstawione koła z przodu a to dzięki temu te nasze są takie stabilne
mi rowniez sie podoba jeszcze nie myslalam o prezentach na dzien dziecka i urodzinki benek chce woz strazacki ale zcedowalam to na matke chrzestna bo ja nic ciekawego nie moglam znaleźć
wujo kupuje mu ciaścio i koko - czyli nie wiem co wymysli ale tak benek chciał ciastko i małpke z ciekawskiego georga
a my no wlasnie nie wiem - bo mielismy kupic mu domek na balkon, ale teraz taras nie bedzie az tak duzy jak nasz balkon wiec odpada do nowego domu
wujo kupuje mu ciaścio i koko - czyli nie wiem co wymysli ale tak benek chciał ciastko i małpke z ciekawskiego georga
a my no wlasnie nie wiem - bo mielismy kupic mu domek na balkon, ale teraz taras nie bedzie az tak duzy jak nasz balkon wiec odpada do nowego domu
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Więc kulajnoga kupiona Tymek wybrał sobie ziółtą jak sioneczko i czekamy na dostawę
reklama
Podziel się: