reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZABAWKI - te mądre, uczące i fajne :-)

u nas kolejka drewniana z ikei to jest szał, teraz troche mu sie znudziła ale i tak wszędzie ja bierze ze soba i układa na niej wszytskie samochodziki jakie ma:) puzzle tez lubi układać choc ostatnio coś zapomniał o nich

reklama
My na dzień dziecka/urodziny idziemy w Lego Friends, od dziś są Lidlu. Maja ogląda bajkę lego friends i bardzo lubi, do tej pory miała duplo które uwielbia ale już spokojnie może przejśc na wersję dla starszaków :)

asinka kupuj, u nas dzieciaki na placu zabaw mają najróżniejsze hulajnogi, tańsze, droższe, wyszystkie jeżdżą i mają się dobrze:tak::-)

my wyrodni rodzice i na dzień dziecka nic Emi nie kupujemy... będą prezenty od dziadków, drugich dziadków (chyba że moja mama da pieniądze), jednej cioci i drugiej cioci (moja siostra z moją babcią za moją radą kupują domek tekturowy do zabawy i malowania); myślę, że to wystarczy, tym bardziej że zaraz urodzinki i znowu prezenty

mi rowniez sie podoba :D jeszcze nie myslalam o prezentach na dzien dziecka i urodzinki benek chce woz strazacki ale zcedowalam to na matke chrzestna bo ja nic ciekawego nie moglam znaleźć :p
wujo kupuje mu ciaścio i koko - czyli nie wiem co wymysli ale tak benek chciał ciastko i małpke z ciekawskiego georga :p

a my no wlasnie nie wiem - bo mielismy kupic mu domek na balkon, ale teraz taras nie bedzie az tak duzy jak nasz balkon wiec odpada do nowego domu :(

reklama
Do góry