reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZABAWKI - te mądre, uczące i fajne :-)

reklama
moon oj drewniana pizza - suuuper:tak: na mozaikę u nas minął szał (jak na wszystkie zabawki w tym wieku)
ironia jestem bardzo ciekawa co Twój Tato tam szykuje:tak::-)

U nas głównie książki, auta ( ustawia ciągi głównie), kuchnia, zabawa w majsterkowanie. Gry i puzzle. Zagadki- największa miłość. Ciastolina również chętnie. A najwięcej- ruch, plac zabaw, rower:)
Wczoraj wyniosłam sporo zabawek do piwnicy. I zrobiło się trochę miejsca. Kusi mnie taki domowy piasek i garaż z ikea:))

A z gier u nas ta słuchowa granny i arcyfurorę robią speed cups, znacie?

O, tu jest opisana Speed Cups - Gry planszowe - POLTERGEIST

Ostatnia edycja:
asinka nie pomogę... jakoś nawet nie pamiętam tak dawno to było.. a co lubi Ninka? zwierzaki, lalki, samochody?

martadelka, u nas też liczenie na topie, już mam czasem serdecznie dość, Kuba liczy dosłownie wszystko... ale wybrałam '10 razy 10' dostanie na mikołajki, plus magnetyczne cyferki i makaron liczbowy ;)

poza tym to pisaliśmy list i Kuba chce 'pociag duplo', w zeszłym roku też chciał... w tym już dostanie :p poza tym książeczki (ale to postaram się na odpowiednim wątku w najbliższych dniach) i pewnie jakieś gry, ale tu decyzja jeszcze nie podjęta do końca...

geomag uwielbiamy, mamy od dawna i wszyscy chętnie się nim bawimy :)

reklama
asinka a może jakiś zestaw z ciastoliną? u nas od baaaardzo długiego czasu to jedna z ulubionych 'zabawek' Emi, często do niej powraca, mamy różne zestawy, ostatnio zakupiony z biedry: karoca z księżniczką:blink:;-)

Do góry