reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla dzieciaczków

reklama
gaga napewno doceni . bardzo mi sie podoba ten zestaw . nawet ostatnio sama sie nad nim zastanawiałam . ;-)

ja Liwuśni zamówiłam na Mikołaja tego kucyka bo jak juz pisałam uparła sie na niego na amenus !!! Zestaw z lalą fajny, u nas by nie sprawdziłsie bo Lilik nie lubi lalkami sie bawić za bardzo !!

Gaga -nie dziwię się, że nie mogłaś się zdecydować.

My chyba teraz na mikołajki to nie będziemy kupowac jakiegoś dużego prezentntu, może jakaś zabawka z ciastoliną :confused:. Zresztą ostatnio pokupowałam Marysi jak głupia różnych książek. Za tydzień idziemy na kids party i tam będą jakieś prezenty dla dzieci więc my już sobie darujemy:sorry2:. Marysia ma 1 lalkę, którą się nie bawi.

Mam inny problem. Będziemy kupować prezent dla chrześnicy D. która jest równo rok mdłodsza od naszych dzieci i nie mam pomysłu co jej kupić. Mała bawi się zupełnie innymi zabawkami niż Mery o ile w ogóle bo ja nie widziałam i do tego jest mega spokojna. Klocki kupiliśmy jej na urodziny to rodzice nawet ich nie otworzyli :baffled:

Bardzo polecam drewniane zabawki firmy Boikido :
Nieskomplikowane, ale pięknie wykonane i codziennie używane :tak:

UCZYMY SIĘ LICZYĆ! PIRAMIDKA-KULECZKI BOIKIDO! (270917954) - Aukcje internetowe Allegro

<OK> BOIKIDO OGROMNE DOMINO ZWIERZĘTA 24M+ (276572378) - Aukcje internetowe Allegro

A tu rewelacyjne puzzle firmy Lisciani Giochi :

Uk�adanka puzzlowa dla najm�odszych z d�wi�kiem - lew - Merlin.pl

Uk�adanka puzzlowa dla najm�odszych z d�wi�kiem - owieczka - Merlin.pl

My mamy tą z lwem i Hanka radzi sobie z tymi puzzlami coraz lepiej...nieraz tylko patrzę jak sama układa zwierzaczki. A na sam koniec, w nagrodę , ryczy lwem :tak:

A w tych lalkach się zakochałam i mimo, że za bardzo za lalkami nie przepadam, szczególnie za tymi, które ciągle reklamują w tv, to chyba jedną z tych Mikołaj przyniesie pod choinkę ;-)

Pacynki - Zabawki Edukacyjne - Smartoys.pl

SZczególnie ta mnie oczarowała

Wilberry_Lottie_18.jpg

reklama
Już wiem :-D
Namówię rodziców, żeby kupili Marysi te puzzle i książeczki Pana kuleczki. :tak::tak::tak:

To domino jest fajne, ale D. nie podzielił mojego entuzjazmu, trzeba będzie nad nim popracować.

Do góry