reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla dzieciaczków

reklama
my zesmy Hance na imieniny kupil takie lego (skladkowy prezent)
Toysland.pl: LEGO DUPLO ZOO - Zestaw gigantyczny

moze jej dokupimy te pojazdy?

zero pomyslow, zeroooo
atol my właśnie mielismy kupić to lego (na allegro kosztuje 295:-)) ale ma już takie
LEGO 4961 ZABAWNE ZOO DUPLO NOWE (217994732) - Aukcje internetowe Allegro
i takie
6 - LEGO DUPLO 4962 MAŁE ZOO (219648980) - Aukcje internetowe Allegro
więc bez sensu jest to duże, kupimy jej chyba te pojazdy zoo i coś jeszcze zobaczymy,
a Hania lubi się bawić takimi rzeczami ?? Majka uwielbia np. te zestawy little people z fisher price bawi się gada i wogóle, a na allegro jest w ciul tego
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

no wlasnie jeszcze srednio sie bawi

z little people ma zamek i wszystkie dodatki i jakos jeszcze tylko rozrzyca po mieszkaniu

a lego to bardziej ja ukladam a ona rozklada:-p

jak my kupowalismy to lego to na allegro nie moglam takiego dokladnie znalezc i ta oferta byla najlepsza, u nas w centrum handlowym kosztowalo 560 zl:szok:

no slowiczku fajne:-D

gaga Hanka ten tubisiowy domek dostala na urodziny, super sie cieszyla i bawi sie caly czas

tez mysle o lego tylko nie wiem czy dokupic jej jakis zestaw do zoo, ma ten mega zestaw czy moze lego z tom i friends, bo lubi te bajke (i Tomek sie napalil na kolejke:-p)

tez myslalam o takich maskotkach tubisiowych, Hanka ma faze na tubisie

u mnie jeszcze jest problem z drugim gnomem Helen:-D

atol my chyba z każdego wyjścia do sklepu dla dzieci znosimy jakies teletubele, mam już ich powyżej uszu
zoo mamy dwa zestawy Lego i super, dlatego teraz stajnia ewentualnie farma
moim zdaniem super są jeszcze zestawy z fisher price little people, jest ich sporo i można kupować w różnych cenach do kompletu

reklama
a swoją drogą i u nas na kolejke ma zajawkę Krzysiek, Majka tez lubi pociągi oglądać, więc nie wiem czy nie zakupimy kolejki LEGO albo fisher price

Do góry