reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla dzieciaczków

Właśnie...urodziny naszych dzieciaczków się zbliżają...
Macie już jakieś konkretne pomysły????
My już mamy, ale pomysł jest drogi...ale realny.
No chyba, ze coś znajdziemy innego.

reklama
słowiczku coś ty taka tajemnicza????
A u nas to chyba bedzie traktor na pedała z przyczepka ,a jak kaski nie bedzie to kolejna cześc kolejki drewnianej z IKEA.
Mały ma jedną cześć i poprostu oszalał na jej punkcie
A i LEGO też u nas zdaje egzamin:tak:

wogóle strasznie mi się podoba ta seria z little people, i cyrk jest czadowy i zoo i arka noego, super zabawki a Majka już się bawi takimi ludkami i gada do nich, buduje im domki także trafione u nas to jest

my chyba kupimy rower, bo Hania jeszcze nie ma

mamy ten zamek little people, mi sie super podoba, mamy tez dodatki, ale u nas jeszcze Hani sluzy tylko do rozrzucania po mieszkaniu:confused:

No u nas też by zdał taki egzamin i nawet nie tak dużo kosztuje.
Bo to co ja mam na mysli to tak 200 zł.czyli jeszcze wiecej.
Ale czy widziałas ten Quad na żywo?????Bo jakoś taki tani jak na taki sprzet?????
No sama nie wiem:confused:Zeby to jakaś lipa nie była.Też brałam ten sam pod uwage.

reklama
Bibi jeszcze nie widziałam...ale będziemy coś kombinować...chciałabym zmieścić się w kwocie 200PLN bo na węcej nie możemy...a inne, bardziej wypasione są drogie...właśnie też się boję, ze to może być tandeta....najwyżej zrobię zbiórkę w rodzinie na coś lepszajszego...
Albo będę szukać innego pomysłu.

Do góry