reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla dzieciaczków

reklama
A naczynka same????Albo z kuchnią???jak masz na to kaskę to tak.
Łuki i Gaba uwielbiają się bawić właśnie naczynkami, Łuki bardzo naśladuję Gabiszona...ale generalnie to on udaje że je, albo karmi nas na niby.I to sprawia mu dużą przyjemność.
To jest lepszy pomysł!!!!!

Ja też uważam że gary są super.Mój teraz gotuje .
Kawe robi,i fasolową zupe;-)
A namiot kupiłam taki składany w" rossmanie"
i był niedrogi ale sprawdził sie przez tydzień.I znudził sie....
Teraz czeka na wakacje złozony

fajny ten namiocik z piłeczkami !! super !! moze na zajączka Liwii sprezentujemy :-) a naczyńka i kuchnia tez fajna sprawa Liwia tez lubi częstować i poić misie i lale !! i chyba taką kuchnią dłużej sie bedzie bawić niz namiotem chociaz z drugiej strony latem znów idzie ten namiot tez wykorzystac do zabawy !! i co tu wybrać :confused: Gaga ja bym właśnie stawiała albo na namiot albo na kuchnie z garnuszkami itp

Dziewczyny poratujcie mnie co kupic 6 latkowi który ma wszystko!!mamy kupić prezent dla chrześnika krzyśka Davida nie wiem co myślałam o jakieś grze na kompa ale sama nie wiem i dla 1 rocznej dziewczynki tez musze kupić a pomysłów brak

gaga - stawiam na kuchnie . rewelacja . ah juz sobie moja wyobrazam jakby zrzadzała potrawy :laugh2:

reklama
gaga- daj znac na jaka sie zdecydowałas ta ,,kuchenke " o ile wybrałas akurat ten wariant?

Do góry