reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla dzieciaczków

reklama
a ja dalej nie wiem co
myślę nad
- kolejką drewnianą, taką z nakładanymi elementami
- nad tablicą z pisakiem, ta taką co chyba marta ma
- nad szczeniaczkiem uczniaczkiem
- nad krzesełkiem uczydełkiem
ale te dwie ostatnie są drogie a Majka już ma takich zabawek trochę, więc nie wiem
- nad zabawką mula

aha i jeszcze
- takie to z młoteczkiem, ale boję się że kot i pies mogą stracić życie a na pewno zarobią guzy
- myślałam tez nad pościelą i jakąś drobną zabawką bo i tak zabawek dostanie od innych a my już na nie miejsca nie mamy

no i nie wiem aaaaaaaa jeszcze myślałam o teletubisiu co to ma ten telewizorek, co mu na brzuchy obraz się zmienia, taki bajer nie :-)

DORADZCIE COś
BO MNIE JUż NERWY SZARPIą

A ja wczoraj szperałam i znalazłam takie:
Magiczny młotek Nowy (147468191) - Aukcje internetowe Allegro
MÓWIĄCY PO POLSKU TELEFON I KOMÓRKA -2 TELEFONY (149459322) - Aukcje internetowe Allegro
ZESTAW NARZĘDZI W WALIZCE e-226 (149976645) - Aukcje internetowe Allegro
PIANINKO ORGANKI EDUKACYJNE GRA ŚWIECI UCZY TANIO (148330804) - Aukcje internetowe Allegro

GADAJĄCA PAPUGA POWTÓRZY TWOJE SŁOWA 28,99 (150160544) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNA LALKA BORN 12 FUNKCJI 3 KOLORY !! HIT !! (149314599) - Aukcje internetowe Allegro
Lala dla Julinki
Wybierajac kierowałam sie troche zasobami finansowymi,bo też krucho.
Ta papuga to też tak bardziej dla Juli.Bo widziała u koleżanki.
Mam metlik w głowie a czasu niewiele
I tez nie wiem co wybrać???????POMOCY
Może ktos coś podpowie!!!!!!
Gaga nie doradze bo już mi mózg sie lasuje od tych pierdółek.I sama potrzebuje pomocy.A im dłużej oglądam tym bardziej nie wiem.
A mój to nigdy nie doradzi."bo ty wiesz lepiej, ja sie na tym nie znam....... itp........

Bibi, ja na Twoi miejscu dla Malego kupiłabym ten młotek, a dla Julii tą lalkę.

No to ja Wam doradziłam, teraz Wy powiedzcie mi co ja mam kupić??:confused: :confused:

Gaga my właśnie tak zrobiliśmy ze kupiłam Liwii pościel i książeczki bo i tak od reszty dostanie zabawek itd a na Mikołaja juz dostała duzo !! Ale byłam w Auchanie i kupiłam taki telefon i kluczyki i jak przyciska to gra najpierw dałam Liwii zeby sie resztę zakupów bawiła i do końca jej sie podobało wiec kupiłam bo Liwia lubi telefony itp wszystko co mozna przyciskać :-)

też mysłałam o tej tablicy ze znikopisem ale podobał jej sie ten telefon to ma to a tablice moze komuś podsunę pomysł na prezent dla Liwki

reklama
Do góry