reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla dzieciaczków

reklama
Gagulec Liwia uwielbia np takie puzzle drewniane ( na tej deseczce) np zwierzaki albo cos !! ale nie wiem czy Majci sie spodoba !!
ostatnio kupiliśmy Liwciorce kalosze i była tak zachwycona ze nie chciała z nich wyjść :-)

qrczę, nie dodałam wątku do subskrybcji i trochę przegapiłam...:-(

gaga namiocik jest jak najbardziej na miejscu...Moje dzieciaki miały taki domek, ze względu na brak miejsca złożony...ale jaką miały frajdę i ciekawą zabawę jak był...normalnie aż samemu chciało się bawić:-)
Polecam namiociki, domki...

Żaneta może zestaw rybaka?
PODBIERAK I RYBKI SASSY SUPER DO KĄPIELI! (171603207) - Aukcje internetowe Allegro

WESOŁY RYBAK DO KĄPIELI PYSZNA ZABAWA! (171584643) - Aukcje internetowe Allegro

albo coś takiego
Little Tikes_SUPER ZESTAW KĄPIELOWY_NOWOŚĆ!!! (173900322) - Aukcje internetowe Allegro

Zabawka do wanny my baby nowa (175467324) - Aukcje internetowe Allegro

aż sama bym chciała kupić coś maluchowi do kąpieli...jest tego tyyyyyyyyyle...
Allegro to kopalnia wszystkiego.

ja myślę, że na to za wcześnie...taki maluch jeszcze nie potafi bawić się w ten sposób, że przekłada, przestawia, udaje, gada...itp. Starsze dziecko takie jak moja Gaba ma zaczątki na taką zabawę, ustawia sobie ludziki, przestawia, wymyśla sytuacje...
Takie moje zdanie...ale to też zależy od dziecka...ja Łukiemu narazie bym takiego czegoś nie kupiła....

reklama
no właśnie słowiczku dlatego się nad tym zastanawiam, chociaż Majka potrafi tak się bawić (czasami) prowadza jakieś zabawki, ale raczej większe,
chyba ten namiot jednak zostanie, no chyba że te tubiśki do wanny

Do góry