reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawiamy nasze maluchy-czyli w co sie bawic???

reklama
mój Krzyś nauczył Agatę plucia... ::)

glisda zbiera ślinę, a potem nadyma się i robi prrrrrrrrrrrrrrr zadowolona jest, jak ma dużo ślinki w buzi - wczoraj cały dzień pluła, najbardziej starała się przy Krzyśku :laugh: 2x ją przebierałam tak się ośliniła
mieliśmy ubaw po pachy, Agata też ;D

osinka pisze:
mój Krzyś nauczył Agatę plucia... ::)

glisda zbiera ślinę, a potem nadyma się i robi prrrrrrrrrrrrrrr zadowolona jest, jak ma dużo ślinki w buzi - wczoraj cały dzień pluła, najbardziej starała się przy Krzyśku  :laugh: 2x ją przebierałam tak się ośliniła
mieliśmy ubaw po pachy, Agata też ;D

:laugh: :laugh: :laugh:
Jak lama! :D

wczoraj Agata dała popis swojego plucia ::) ::) ::) obłęd, popisywała się ponad 2 godziny

aha - zamówiłam na allegro zabawy fundamentalne, dzisiaj albo jutro mają do mnie dojść

Ostatnio bawię się z Martynka w "Nie ma, nie ma- jest!"
Przykrywam ją pieluszką mówiąc "Nie ma Matynki", a potem odkrywam z okrzykiem"Jest!!"
Chyba do niej dorosła, bo wcześniej jak próbowałam, to sie bała. Teraz się śmieje. :laugh:
W końcu ma już cztery miesiące ;D

mokkate pisze:
Ostatnio bawię się z Martynka w "Nie ma, nie ma- jest!"
Przykrywam ją pieluszką mówiąc "Nie ma Matynki", a potem odkrywam z okrzykiem"Jest!!"
Chyba do niej dorosła, bo wcześniej jak próbowałam, to sie bała. Teraz się śmieje. :laugh:
W końcu ma już cztery miesiące ;D

fajna zabawa!
mój Krzysiek nakrył leżącą na wersalce Agatę wanienką, ja się na niego wydarłam, że jest niepoważny, a tu się okazało że to super zabawa dla Agatki ;) śmiałą się jak szalona
moje dwa robaki już wcześniej się tak bawiły, a ja nie wiedziałam :laugh:

reklama
Do góry