reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawiamy nasze maluchy-czyli w co sie bawic???

reklama
co do opisywnych przez was zabaw to na 4 miesiac moja emi tez switnie sobie radzi z tymi własnie zabawami a widze ze zabawy fundamentalne juz znalazlyscie i jak kupil ktos jeszcze jaks ie spisują???
bo ja mam ochote je zamowic

FIONKA zamawiałas na allegro ???
bo mi tez jeszcze nie doszly a juz dobry tydzien m inąl onichyba wysyłaja po zakonczeniu aukcji :(

Jak dotrą do was Zabawy fundamentalne to dajcie koniecznie znać, jak się sprawują, bo też mam ochotę zamówić.

Kasiula ja zamawiałam z tej księgarni do której podałam link ale chyba do nich napiszę , bo do tej pory nie doszły

reklama
kurcze bo moje takze nie dzoszly a zamawialam specjalnie na ofercie z zwroclawia zeby dlugo nie czekac :(

ale za to przyszledł mi ten bezpłatny poradnik żywienia zamawiałyscie go ja juz nie pamietam gdzie ale jest całkiem fajny z probka deserku jablkowego i probka kaszki bananowej

Do góry