reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawiamy nasze maluchy-czyli w co sie bawic???

ja wczoraj kupiłam Karoli bańki mydlane. Położyłam się z nią na łóżku i puszczałam w góre.... Więcej nie będę pisać, kupcie waszym dzieciom, reakcja rewelacyjna... :-)

A czy kótóraś z Was może mi napisać co mówi się o sroczce, która kaszkę ważyła??? :)

reklama
kinga o co ci chodzi z ta sroczka?? caly wierszyk chcesz??

u nas tez przedmioty codziennego uzytku, pianinko (dopiero co kupione) ale tylko jak my mu gramy bo wtedy moze sie sznowny pan pokiwac :-) , zabawa dmuchana pilka i jeszcze taka kolorowa z materialu dzwoneczkiem w srodku. grzechotki odpadaja :no:
i stawanie na nozki to hit nr 1 :-D

ja znam tak:
Sroczka kaszke warzyla (gotowala , nie sprawdzala wage ;-)), dzieci swoje karmila,
temu dala na lyzeczke, temu dala na miseczke
temu dala na talerzyk, temu dala do kubeczka
A temu najwiekszemu nic nie dala tylko poleciala i tu sie schowala :-)

:-) ja znam troche inaczej:
tu, tu, tu sroczka kaszke wazyla,
temu dala na lyzeczke,
temu dala na miseczke,
temu dala do spodeczka,
temu dala do szklaneczki,
a temu nic nie dala i do lasu poleciala.

i przy kazdym "temu" lapie sie za paluszek u raczki, od kciuka po najmniejszy palec. :-)

Kasiu, ja ściągnęłam z netu Muzykę Bobasa i Smerfne Hity. CO jakiś czas słuchamy, chociaż bardzo częśto słucha tegp co ja

U nas "muzyka dla bobasa" jest hitem nr1! Poza tym dźwięki z teletubisiów też są przez Szymonka bardzo lubiane. Tata czasem śpiewa mu szanty i też mu to się bardzo podoba.

reklama
kurcze u nas jest strasznie jak leca teletubisie lub maja to Igos tak sie wpatruje w telewizor i sie smieje gaworzy ale jak sie konczy i teletubisie robia papa to jest taki placz ze 5 minut pozniej musze go uspokajac a te teletubiski robia pa pa karzdy po 2 razy jeszcze:-) a maja na szczescie sa dwa odcinki wiec juz na drugim udkrecam Igiemu uwage od telewizora bo jak nie odwroce to jak leca napisy to placze i raczka robi papa

Do góry