reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WZROST I WAGA STYCZNIOWYCH BOBASOW;-))

no to Zuzka super w normie...sliczna drobniutka dziewczynka.....

ciekawe jak bedzie u nas, moja waga pokazuje 12 kilo, a miarka 87cm..zobaczymy co wyjdzie w przychodni:tak:

reklama
To ja wpiszę się późno bo późno ale zawsze:)
Więc Michał przy urodzeniu 4630, 62 cm długi
6 tygodni, 7,2 kg i 40 cm( u nas dziwnie mierzyli od głowy do pupy bez nóg)
12 tygodni 8,5 kg i 43 cm
18 tygodni 9,9kg i 45 cm
6 miesięcy 10,6 kg i 49cm
8 i pół miesiąca 12 kg i 81 cm już całą długośc mierzyli
1 rok 13,8 kg i 87 cm
1 rok i 4 miesiące 15,9 kg i 93 cm
To tyle jeśli chodzi o Michała. W środe idę na bilans także podam aktualne dane:) Do usłyszenia

Małgosiu, pokaz nam koniecznie tego swojego wielkoludka:-DDuży chłopczyk z niego:-DChyba przerasta wszystkie styczniowe dzieciaczki do tej pory:tak:

Rodziców też ma Michaś takich sporych?

Małgosiu, pokaz nam koniecznie tego swojego wielkoludka:-DDuży chłopczyk z niego:-DChyba przerasta wszystkie styczniowe dzieciaczki do tej pory:tak:

Rodziców też ma Michaś takich sporych?
Witam, no co tu duzo ukrywac ma sporych starych:D:D Ja mam 177 cm mąż 180:) Zaraz wkleję zdjęcie to zobaczysz mojego małego synka:) Miał tu 15 miesięcy na tym zdjęciu:)
showFullSize.php
[/URL][/IMG]

Małgosiu,
Ale masz słodkich chlopaczków! Pokazuj ich nam czesto i siebie równiez:)
Widzę ze jestes świeżoupieczona podwójna mamusią!
Napisz nam skąd jestes!

Witajcie:) Jestem z Przywidz 30 km od Gdańska:) No i jestem mamusią 2 synków:) Świeżą to prawda:) Wojtasek ma dopiero 3 miesiące:) Są kochani Ci moi mali rozrabiacy:D:D

reklama
Do góry