iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Klaudia waga 13.5 kg wzrost pi razy drzwi bo stac nie chciala przy miarce u lekarza i wyszlo ze ma 82cm ale ubranka nosi na 86-92 cm. Rozmiar buta 22-23
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez mamy takie butki to ma chyba 4,5 ja wroci spioch z auta to napisze czy napewno wychodzilo by to wtedy te 4,5 21/22Kondzio miesiac temu wazyl 11kg a wzrost probowalam teraz zlapac i gdzies tak ma 81-82cmmaly jest do dzieci ale i tak niezle bo urodzil sie malutki,tylko 48cmmojej znajomej synek tez urodzil sie tego dnia i mial 56cmto jest roznicabaffled:noge ma wielka bo 5.5 but nosi z Clarks ale zgubilam sie juz i nie wiem jaka to eu rozmiarowka
Dzisiaj byliśmy na szczepieniu. Waga 12,7 kg, wzrost wg mojej miarki 83 cm.
Buciki nosi 24 cm, ale stopa ma 13,5 cm.
No jedne buciki też mamy na 22, ale już w grubszej skarpetce nie wejdzie noga.Na bilans idziemy za miesiąc, więc będę wiedziała ile nasz Skarbek waży, według mojej miarki mierzy 81 cm, ciuszki nosi już na 92 cm , co do stópki, Amelcia też ma 13,5 cm a buciki nosi 22 cm, pewnie zależy od firmy, ta rozmairówka różna jest :-)