reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wzrost i waga naszych dzieci

klavell, niunka moja tez nie jest jakas wysokasna, ma 88-89cm, tyle ze wazy 12.5kg, ale gdyby jadla tyle co Hani , to pewnie by tak nie bylo;-)

reklama
Nuska, synek znajomych (tego, o ktorego dzis wlasnie pytalas) jest mlodszy od Julitki tylko o 3 tyg. oni oboje sa wysocy i dosc mocno zbudowani. natomiast Maksio przy Julitce (widzieli sie kiedsy przyoadkiem) jest duzo nizszy. niby ma podstway,zeby byc wielki dzieckiem, ale tak nie jest.
Pewnie i Igorek pozniej podskoczy:tak:

Nuska, synek znajomych (tego, o ktorego dzis wlasnie pytalas) jest mlodszy od Julitki tylko o 3 tyg. oni oboje sa wysocy i dosc mocno zbudowani. natomiast Maksio przy Julitce (widzieli sie kiedsy przyoadkiem) jest duzo nizszy. niby ma podstway,zeby byc wielki dzieckiem, ale tak nie jest.
Pewnie i Igorek pozniej podskoczy:tak:
oby

Mój Łukaszek też maluśki. Myślę, że z 85 cm ma. Bilans mamy w przyszłym tyg dopiero to go zmierzą (zapisywałam się w sierpniu - 1 wolny termin na za 2 mies był). A on na 3 centylu wzrostowo a i wagowo niewiele wyżej (pewnie na 10). A je ładnie... my nienajniżsi (mamy po 175cm)... Paweł też drobniaszek - teraz w okolicach 25centyla jest. Pocieszam się tym, że moim bracia w dzieciństwie zawsze byli mali i drobni, a potem doskoczyli i obaj mają ok 175cm - może moi chłopcy dostali te geny? Oby...

Dla przykładu mój D też jakoś do 12roku życia był malutki ,drobniutki-najniższy w klasie a nagle jak zaczął rosnąc to przerósł nawet tate i ma teraz jakos 187cm:tak:

Mój Igor też

Kurcze zaczynam się martwić że on taki niski jest on ma jakieś 86 cm tylko jest na 25 centylu zresztą od urodzenia idzie zgodnie na 25
a mój Adaśko to co:crazy: też na 25 centylu, zaledwie 1 cm wyższy od Igorka... niedługo nam chłopaki podrosną w końcu Ty tez nie maleńka a i mąż z tego co pamiętam jest wysoki:happy:

reklama
Do góry