Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja iwdze ze same dryblasy tu u nas, albo moja Hani to taki kurdupelek
obyNuska, synek znajomych (tego, o ktorego dzis wlasnie pytalas) jest mlodszy od Julitki tylko o 3 tyg. oni oboje sa wysocy i dosc mocno zbudowani. natomiast Maksio przy Julitce (widzieli sie kiedsy przyoadkiem) jest duzo nizszy. niby ma podstway,zeby byc wielki dzieckiem, ale tak nie jest.
Pewnie i Igorek pozniej podskoczy
też znam takiego chłopca, co dopiero w gimnazjum wystrzeliłDla przykładu mój D też jakoś do 12roku życia był malutki ,drobniutki-najniższy w klasie a nagle jak zaczął rosnąc to przerósł nawet tate i ma teraz jakos 187cm
a mój Adaśko to co też na 25 centylu, zaledwie 1 cm wyższy od Igorka... niedługo nam chłopaki podrosną w końcu Ty tez nie maleńka a i mąż z tego co pamiętam jest wysokiMój Igor też
Kurcze zaczynam się martwić że on taki niski jest on ma jakieś 86 cm tylko jest na 25 centylu zresztą od urodzenia idzie zgodnie na 25