reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wzrost i waga naszych dzieci

reklama
Ale i tak widzę, że chyba trochę Adaś i Igorek nadrobili, co?

EDIT: Nie martwicie się, dziewczyny, ja tez się tak martwiłam, aż w końcu Maciek mnie zaskoczył i od maja ładnie urósł, choć teraz przystopował.

Nadrobili nadrobili sprawdzałam ostatnie wymiary Igora i przez 3,5 miesiąca urósł 4,5 cm więc jest ok

Ależ te nasze pociechy rosną... i kiedy to było jak rodziły się takie kruszynki.
Ja już jestem przygotowana na to, że młody pewnie wyląduje w prokomie Gdynia hihihi, bo na dzień dzisiejszy ma 105 cm:eek: Wśród rówieśników wygląda na 3,5 -4 latka :-( Przypomnę tylko, że urodził się prawie 2 miesiące przed terminem i był maluśki.

to z Tymusia duży chłopczyk jest o 14cm wyższy od Mateusza:eek:a w rodzinie jest ktoś wysoki Ty albo Twój mąż? wklej na zamkniętym jakieś zdjęcie Tymusia bo dawno już Go nie miałyśmy okazji oglądac....oczywiście Ciebi też chętnie byśmy zobaczyły:tak:;-)

reklama
Monia no właśnie nie ma nikogo raczej nad wyraz wysokiego, choć co prawda my jacyś malutcy nie jesteśmy, ale na pewno do tych bardzo wysokich się nie zaliczamy, ja mam 175, a mąż 184, moi dziadkowie byli bardzo niscy, teściowie są raczej niscy (teściowa poniżej 160) teść niższy ode mnie.Dziadkowie męża podobno byli wysocy...ale to wiadomo jak zapamiętuje dziecko...zawsze musi zadzierać głowę do starszych choćby byli nawet niziutcy:sorry:
*Kasia* - czasem się zastanawiam czy to normalne...ale staram się omijać lekarzy szerokim łukiem więc na razie nie konsultowałam tego jego nazbyt szybkiego rośnięcia z żadnym, ale może powinnam??:confused:
A buty to chyba będziemy robić na zamówienie, bo na dzień dzisiejszy nosi 28:-( już się boję pomyśleć co to będzie wiosną, wtedy rośnie najintensywniej...

Do góry