reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wzrost i waga naszych dzieci

klavell, niunka moja tez nie jest jakas wysokasna, ma 88-89cm, tyle ze wazy 12.5kg, ale gdyby jadla tyle co Hani , to pewnie by tak nie bylo;-)

reklama
Nuska, synek znajomych (tego, o ktorego dzis wlasnie pytalas) jest mlodszy od Julitki tylko o 3 tyg. oni oboje sa wysocy i dosc mocno zbudowani. natomiast Maksio przy Julitce (widzieli sie kiedsy przyoadkiem) jest duzo nizszy. niby ma podstway,zeby byc wielki dzieckiem, ale tak nie jest.
Pewnie i Igorek pozniej podskoczy:tak:

Nuska, synek znajomych (tego, o ktorego dzis wlasnie pytalas) jest mlodszy od Julitki tylko o 3 tyg. oni oboje sa wysocy i dosc mocno zbudowani. natomiast Maksio przy Julitce (widzieli sie kiedsy przyoadkiem) jest duzo nizszy. niby ma podstway,zeby byc wielki dzieckiem, ale tak nie jest.
Pewnie i Igorek pozniej podskoczy:tak:
oby

Mój Łukaszek też maluśki. Myślę, że z 85 cm ma. Bilans mamy w przyszłym tyg dopiero to go zmierzą (zapisywałam się w sierpniu - 1 wolny termin na za 2 mies był). A on na 3 centylu wzrostowo a i wagowo niewiele wyżej (pewnie na 10). A je ładnie... my nienajniżsi (mamy po 175cm)... Paweł też drobniaszek - teraz w okolicach 25centyla jest. Pocieszam się tym, że moim bracia w dzieciństwie zawsze byli mali i drobni, a potem doskoczyli i obaj mają ok 175cm - może moi chłopcy dostali te geny? Oby...

Dla przykładu mój D też jakoś do 12roku życia był malutki ,drobniutki-najniższy w klasie a nagle jak zaczął rosnąc to przerósł nawet tate i ma teraz jakos 187cm:tak:

Mój Igor też

Kurcze zaczynam się martwić że on taki niski jest on ma jakieś 86 cm tylko jest na 25 centylu zresztą od urodzenia idzie zgodnie na 25
a mój Adaśko to co:crazy: też na 25 centylu, zaledwie 1 cm wyższy od Igorka... niedługo nam chłopaki podrosną w końcu Ty tez nie maleńka a i mąż z tego co pamiętam jest wysoki:happy:

reklama
Do góry