reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wzrost i waga naszych dzieci

reklama
A Maciuś właśnie nie wygląda na grubaska. No, nogi ma masywne, ale to ewidentnie po tacie. I jest przy tym bardzo silny: 2 kg ziemniaków przez cały Kaufland to standard:-D Pod koniec już je ciągnie za sobą, ale stara się chłopak :tak::tak:;-);-)

a steka przy tym? Julitka jak cos niesie i jeszcze powiem, ze ciezkie, to steka jak nie weim:-D:-D:-D:rofl2:

a steka przy tym? Julitka jak cos niesie i jeszcze powiem, ze ciezkie, to steka jak nie weim:-D:-D:-D:rofl2:
:tak::tak:dokładnie tak jak piszesz z tym że u /nas przeważnie jak pomaga mi wkładać pranie do pralki trzyma trzy bluzki i stęka i mówi "mama cięzko mi...muse pomagać" ja mówię do niego daj teraz ja a on "nie ja muse pomagać Tobie wiesz.":-D:-D:-D

reklama
Do góry