reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wzrost i waga naszych dzieci

reklama
Anetko fajnie :tak: taka filigranowa panienka będzie .... jak mamusia??? Nie??? Ty chyba również nie jesteś zbyt wysoka???Ja mam 167 i zawsze chciałam mieć mniej

Anetko fajnie :tak: taka filigranowa panienka będzie .... jak mamusia??? Nie??? Ty chyba również nie jesteś zbyt wysoka???Ja mam 167 i zawsze chciałam mieć mniej

Ja filigranowa:szok: a co ten wanciuch przede mną robi:-D a tak na poważnie to ostatnio porównywałam Tuśkę do dzieci koleżanek na podstawie książeczki zdrowia bo Niki ma już prawie 6 lat a Tymek prawie 5 i co się okazało że oni byli od Tuśki niżsi Niki lżejsza a Tymek cięższy:szok: więc przestałam sie przejmować bo dotychczas martwiłam się że Tuśka mi słabo przybiera na wadze:zawstydzona/y: poza tym dziś rozmawiałam z babką w cocodrilu i potem patrzyłam w necie i faktycznie rozmiar 92/98 jest adekwatny dla wieku 2-3 latka, 98/104 to 3/ 4 latek 104/110 to 4-5 latek 110-116 to 5 latek itp oczywiście różnice często się zdażają;-) ale wszystko zależy od predyspozycji przekazanych w genach:tak:

Majandra ja chciałabym, aby Kuba ważył tyle co Maciek bo przy jego wzroście te 14kg to mało : ( pamiętam kiedy leżałam na patologii do dziewczyny z mojej sali przychodził mąż z 2,5 letnim synkiem ważył 25 kg : / mówiła, że jest na diecie bo waży za dużo.

No, nie wiem, Kasiu, ja bym jednak wolała te 14 kg :sorry: Może Maciek nie wygląda na 17 kg, ale obawiam się, że odziedziczył skłonności do tycia po rodzinie męża i mojej w sumie też.

reklama
Do góry