reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wzrost i waga naszych dzieci

reklama
Anetko fajnie :tak: taka filigranowa panienka będzie .... jak mamusia??? Nie??? Ty chyba również nie jesteś zbyt wysoka???Ja mam 167 i zawsze chciałam mieć mniej

Anetko fajnie :tak: taka filigranowa panienka będzie .... jak mamusia??? Nie??? Ty chyba również nie jesteś zbyt wysoka???Ja mam 167 i zawsze chciałam mieć mniej

Ja filigranowa:szok: a co ten wanciuch przede mną robi:-D a tak na poważnie to ostatnio porównywałam Tuśkę do dzieci koleżanek na podstawie książeczki zdrowia bo Niki ma już prawie 6 lat a Tymek prawie 5 i co się okazało że oni byli od Tuśki niżsi Niki lżejsza a Tymek cięższy:szok: więc przestałam sie przejmować bo dotychczas martwiłam się że Tuśka mi słabo przybiera na wadze:zawstydzona/y: poza tym dziś rozmawiałam z babką w cocodrilu i potem patrzyłam w necie i faktycznie rozmiar 92/98 jest adekwatny dla wieku 2-3 latka, 98/104 to 3/ 4 latek 104/110 to 4-5 latek 110-116 to 5 latek itp oczywiście różnice często się zdażają;-) ale wszystko zależy od predyspozycji przekazanych w genach:tak:

Majandra ja chciałabym, aby Kuba ważył tyle co Maciek bo przy jego wzroście te 14kg to mało : ( pamiętam kiedy leżałam na patologii do dziewczyny z mojej sali przychodził mąż z 2,5 letnim synkiem ważył 25 kg : / mówiła, że jest na diecie bo waży za dużo.

No, nie wiem, Kasiu, ja bym jednak wolała te 14 kg :sorry: Może Maciek nie wygląda na 17 kg, ale obawiam się, że odziedziczył skłonności do tycia po rodzinie męża i mojej w sumie też.

reklama
Do góry